Valentijnskaart voor Basware

Voor Basware, een aanbieder van procure-to-pay en e-factureringsoplossingen, hebben we al drie jaar op een rij de grafische uitingen voor een Valentijns campagne ontwikkeld. Ieder jaar worden we uitgedaagd om binnen de richtlijnen van de huisstijl en de doelstelling van de ‘liefdesverklaring’ een passend concept en grafische vormgeving te ontwikkelen.

Let's re-unite

Sharon Sonck is de marketingmanager van Basware België en Nederland. Ze heeft ons in 2020 opnieuw ingeschakeld voor het ontwikkelen van een Valentijns campagne. Het doel van deze campagne is het terugwinnen van de liefde van verloren klanten. Met Valentijn is het leuk om een kaartje per post te versturen, maar nog veel leuker om een kaartje te ontvangen. Creatie Maakt Alles heeft een uiting en boodschap bedacht waarop Basware de liefde opnieuw betuigd naar haar relaties. Op de kaart nodigen we de ontvanger uit voor een re-unite. De boodschap is: ‘Let’s re-unite… Our love for P2P.’ Met de traditionele snoephartjes als een beeldende en bijpassende uiting.

De stijl van de valentijnskaart hebben we vervolgens verwerkt in social media posts en in de e-mail handtekening. Bekijk hier het enthousiaste bericht van Sharon op LinkedIn, wij zijn trots op het resultaat!

Basware is de enige aanbieder van procure-to-pay en e-factureringsoplossingen dat bedrijven in staat stelt om 100% zichtbaarheid van uitgaven te verkrijgen door het vastleggen van data. Basware's cloudgebaseerde technologie maakt het voor organisaties mogelijk hun uitgaven volledig te beheren, financiële risico's te beperken en via automatisering operationele kosten te verlagen. Met 's werelds grootste open bedrijfsnetwerk en een open technologisch ecosysteem is Basware uniek gepositioneerd om de oplossing te leveren die vereist is voor Visible Commerce. Dit biedt klanten volledige transparantie in hun financiële, producten- en dienstenflows over de hele wereld. Wereldwijd heeft Basware een kantoor in viertan landen en wordt het verhandeld op de beurs van Helsinki.

Opdrachtgever:

Basware

Website:

https://www.basware.com/en-us/home/