Allround Online Marketing voor Cas Snel Training & Rehabilitatie

Allround Online Marketing voor Cas Snel Training & Rehabilitatie

Cas Snel helpt bij angst, agressie, dominantie en onzekerheid.

Cas Snel is een gedragstherapeut met als ultieme doel teruggeven waar het voor hondeneigenaren allemaal begon: genieten van hun hond.

Over Cas Snel Training & Rehabilitatie

Cas Snel is een enthousiaste gedragstherapeut die honden met ‘problemen’ helpt door baasjes gedragstraining te geven. Hij helpt eigenaren wanneer honden angstig of agressief zijn en wanneer zij dominant of onzeker gedrag vertonen. Voor zijn maatwerk trainingen komt hij bij mensen thuis om een compleet beeld te krijgen van de situatie om vervolgens baasjes te helpen met het gedrag van hun hond.

De samenwerking

De samenwerking tussen Cas Snel en Creatie Maakt Alles is voortgekomen uit een vraag vanuit Cas om meer klanten te trekken. Hierdoor zijn wij in 2016 gestart met verschillende werkzaamheden voor Cas.

De uitvoering

Wij zijn samen van start gegaan om een nieuwe website te bouwen voor Cas Snel. Hiermee kreeg zijn bedrijf een professionele en warme uitstraling. Nadat deze website gecreëerd was zijn wij aan de slag gegaan met een landingspagina en online advertenties op Facebook en Instagram. 

De landingspagina https://cassnelrehabilitatie.nl/belmeterug is tot op de dag van vandaag nog steeds de plek waar het verkeer uit de advertenties terecht komt. Door een nauwe samenwerking met Cas is er continu gekeken hoe we leads van een hogere kwaliteit uit de advertenties konden halen. Door te blijven testen en optimaliseren in zowel targeting als met beeld/geluid/tekst zijn de kosten per lead flink gedaald en de kwaliteit van de leads is flink verbeterd. 

Vervolgens is er ook een Google Search campagne gestart met als gevolg dat Cas bijna overstroomde met aanvragen. Dat is dus een succesverhaal. 

Gaandeweg is er continu geoptimaliseerd op zowel de website als in de advertenties. Zo hebben wij verschillende website teksten aangepast om de bezoekers nog sneller en beter te informeren  en de kosten per conversie te verlagen. 

Dit project is dan ook een goed voorbeeld van een campagne die van A tot Z goed is doordacht. Het is duidelijk te zien dat een goede website of goede advertentiecampagne alleen niet goed genoeg is. Het is een samenspel  tussen website, advertenties en landingspagina's die tot het beste resultaat leiden. 

Creatie Maakt Alles is vanaf het begin erg nauw verbonden gebleven met Cas Snel en dat werpt zijn vruchten af met kwalitatief goede leads en een steeds lager wordende kosten per lead tot gevolg.

Het resultaat

Het resultaat is dat Cas Snel veel nieuwe baasjes heeft kunnen helpen met de gedragsproblemen van hun hond door deze te verminderen. 

Benieuwd geworden?

Ook benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen met (online) marketing? Neem contact op!

Opdrachtgever:

Cas Snel Training & Rehabilitatie

Website:

https://cassnelrehabilitatie.nl/