Deeltijd marketingafdeling voor MKB bedrijven

 

Creatie Maakt Alles is in 2014 opgericht door Hanneke Pepers met het doel om heel MKB Nederland te helpen bij de inzet van een goede en effectieve inzet van marketing. Waarom MKB bedrijven? Enerzijds omdat zij de motor van onze economie zijn en wij ons daar enorm mee verbonden voelen. Anderzijds omdat MKB bedrijven vaak weten dat de inzet van marketing nodig is, maar dat er (nog) geen medewerker voor aangenomen kan worden. Dan is Creatie Maakt Alles de perfecte oplossing: flexibel inzetbaar, tijdelijk of structureel. Geen grote plannen, maar vooral heel pragmatische programma's gericht op de doelstelling van het bedrijf.

Hoe werken we bij Creatie Maakt Alles?

 

Creatie Maakt Alles is een full service MKB marketingbureau. Dat betekent dat we veel verschillende disciplines en specialismen binnen één organisatie hebben: marketing, communicatie en copywriting, online advertising, grafisch ontwerp, webdesign en -ontwikkeling, foto- en videografie.

De uitdaging is om al deze disciplines op de juiste en meest effectieve manier op elkaar af te stemmen. Anders krijg je dubbele briefings, mis-communicaties, verwarring in bestanden en opslag.

Wij hebben dat organisatorisch opgelost en brengen alle specialismen samen binnen één systeem. Het team werkt namelijk volgens één werkmethodiek gestroomlijnd aan opdrachten. De sleutel hierin is standaardisering, training en co-creatie. Het resultaat is dat kwaliteit dienstverlening, optimaal wordt geleverd op de meest efficiënte manier en tegen een betaalbaar tarief. En laat dat nu een behoefte voor veel MKB bedrijven zijn.

Lees er hier meer over »

 

Maak kennis met ons team


Hanneke Pepers

Oprichter / Allround Marketing & Communicatie

06 5244 7951


Andra Bercea

Back Office / Administratie

06 5333 8027


Karin de Keijzer

Grafisch Ontwerp


Dorien van der Elst

Planning & OrganisatieGwen Goevaerts

Grafisch Ontwerp


Melle Bloemen

Marketing & Communicatie

0641669813


Romée van der Jagt

Junior Marketing & Communicatie


Joris Jansen

Co-worker Online Marketing SpecialistHenk Schipper

Co-Worker Techniek
Webontwikkeling & hosting


Yvonne Schellekens

Co-Worker Grafisch Ontwerp


Martin Looij

Co-Worker Online advertising


Amanda Assenberg

Co-Worker Online advertisingMichael van den Bogert

Co-Worker Marketing & Communicatie


Kelly Karhof

Co-Worker SEO specialist


Chantal Goossens

Co-Worker Marketing & Communicatie

Solliciteren bij bij Creatie Maakt Alles?


BEKIJK VACATURES