Deeltijd marketingafdeling voor MKB bedrijven

 

Creatie Maakt Alles is in 2014 opgericht door Hanneke Pepers met het doel om heel MKB Nederland te helpen bij de inzet van een goede en effectieve inzet van marketing. Waarom MKB bedrijven? Enerzijds omdat zij de motor van onze economie zijn en wij ons daar enorm mee verbonden voelen. Anderzijds omdat MKB bedrijven vaak weten dat de inzet van marketing nodig is, maar dat er (nog) geen medewerker voor aangenomen kan worden. Dan is Creatie Maakt Alles de perfecte oplossing: flexibel inzetbaar, tijdelijk of structureel. Geen grote plannen, maar vooral heel pragmatische programma's gericht op de doelstelling van het bedrijf.

Hoe werken we bij Creatie Maakt Alles?

 

Creatie Maakt Alles is een full service MKB marketingbureau. Dat betekent dat we veel verschillende disciplines en specialismen binnen één organisatie hebben: marketing, communicatie en copywriting, online advertising, grafisch ontwerp, webdesign en -ontwikkeling, foto- en videografie.

De uitdaging is om al deze disciplines op de juiste en meest effectieve manier op elkaar af te stemmen. Anders krijg je dubbele briefings, mis-communicaties, verwarring in bestanden en opslag.

Wij hebben dat organisatorisch opgelost en brengen alle specialismen samen binnen één systeem. Het team werkt namelijk volgens één werkmethodiek gestroomlijnd aan opdrachten. De sleutel hierin is standaardisering, training en co-creatie. Het resultaat is dat kwaliteit dienstverlening, optimaal wordt geleverd op de meest efficiënte manier en tegen een betaalbaar tarief. En laat dat nu een behoefte voor veel MKB bedrijven zijn.

Lees er hier meer over »

 

Maak kennis met ons team


Hanneke Pepers

Oprichter / Allround Marketing & Communicatie

06 5244 7951


Dorien van der Elst

Planning & Organisatie


Zohar de Haas

Back Office / Administratie


Jeannot Heeren

Marketing & Communicatie
ProjectmanagerKarin de Keijzer

Grafisch Ontwerp


Gwen Goevaerts

Grafisch Ontwerp


Elske van Rijssel

Junior Marketing & Communicatie


Teun Rijken

Junior Marketing & CommunicatieRenée Klumper

Co-Worker Marketing & Communicatie


Henk Schipper

Co-Worker Techniek
Webontwikkeling & Hosting


Yvonne Schellekens

Co-Worker Grafisch Ontwerp


Amanda Assenberg

Co-Worker Online advertisingAnnelies Vos

Co-Worker SEO specialist


Kelly Karhof

Co-Worker SEO specialist


Chantal Goossens

Partner | Marketing & Communicatie


Solliciteren bij bij Creatie Maakt Alles?


BEKIJK VACATURES