Marketingondersteuning voor Wennekes Welding & Support

Marketingondersteuning voor Wennekes Welding & Support

Ondersteuning voor Wennekes Welding & Support voor alle marketingactiviteiten. Creatie Maakt Alles biedt advies en ondersteuning om Wennekes naar een hoger niveau te tillen.

Over Wennekes Welding & Support

Wennekes Welding & Support is gespecialiseerd in leidingwerk, skidbouw en RVS constructiebouw voor de foodsector. De kennis die zij in huis hebben voldoet aan vele certificeringen. Dit is van groot belang omdat stilstand bij processen direct tot tijdverlies en omzetderving leidt.

De samenwerking

Wennekes Welding & Support heeft Creatie Maakt Alles ingeschakeld om hun marketingactiviteiten naar een niveau hoger te tillen. Wennekes Welding & Support was op zoek naar een partij die op verschillende marketingvraagstukken vooral advies en wat ondersteuning kon bieden, omdat er ambities zijn op het gebied van marketing. Hierdoor is Wennekes Welding & Support uitgekomen bij Creatie Maakt Alles omdat wij veel verschillende expertises in huis hebben. Dit is precies wat Wennekes Welding & Support zocht.

De uitvoering

Creatie Maakt Alles geeft advies over het aanpakken van de marketinguitingen. Ook bieden wij handvatten om bijvoorbeeld een social media contentplanner op te zetten. Door een contentplanner aan te leveren in combinatie met advies over hoe deze te gebruiken kunnen hun medewerkers hierop voort te bouwen.

Het resultaat

Het bieden van structuur en advies is een combinatie waar Wennekes Welding & Support naar zocht. Zij zijn dan ook erg tevreden over het samenwerkingsverband wat is ontstaan. Zo heeft Wennekes Welding & Support vorige jaar hun doel behaald van 1000 volgers op LinkedIn. De marketingactiviteiten van Wennekes Welding & Support krijgen vorm en levert resultaten op. Wennekes Welding & Support ziet Creatie Maakt Alles als duidelijke en eerlijke sparringpartner. die net een duwtje in de rug geeft wat zij nodig hebben.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar de marketinguitingen van Wennekes Welding & Support? Kijk eens op: https://www.weldingsupport.nl/ of https://www.linkedin.com/company/wennekesweldingsupportbv/ of https://www.facebook.com/WennekesWeldingSupport 

Opdrachtgever:

Wennekes Welding & Support

Website:

https://www.weldingsupport.nl/