Word co-worker

Creatie Maakt Alles werkt naast de vaste medewerkers ook met co-workers (freelancers, zzp'ers) die ieder vanuit hun eigen specialisme bijdragen aan een verbeterde marketing voor MKB bedrijven. Alle co-workers die in ons team werken en nauw betrokken zijn bij ons team kunnen doorgroeien naar een mooie vaste samenwerking waarin hij/zij vaste uren binnen projecten krijgt of een first supplier voor ons wordt. Creatie Maakt Alles biedt co-workers hiermee een stukje zekerheid van uren en inkomen.

Creatie Maakt Alles heeft een platform opgezet waarbinnen meerdere mensen tegelijkertijd aan projecten kunnen werken en waarmee projectmanagement is ingeregeld. Ben jij zzp'er en werk je als specialist in marketing & communicatie en ben je op zoek naar (vaste) uren, leuke projecten en professionele collega's? Dan kan een samenwerking waarin we een toegevoegde waarde voor elkaar zijn interessant voor je zijn. Meld je aan als co-worker, wij maken graag kennis met jou en je kwaliteiten. Vul hiervoor onderstaand formulier in, dan starten we onze vaste procedure van het onboarden met je op. Het onboardingsproces ziet er als volgt uit:

  1. Vul onderstaand formulier in en motiveer waarom jij co-worker zou willen worden
  2. Je ontvangt van ons enkele inventarisatieformulieren, afgestemd op jouw specialisatie
  3. In de volgende fase ontvang je een proefopdracht waarbij we je technische en uitvoerende skills beoordelen
  4. Na akkoord gaan we een persoonlijke kennismaking met je aan
  5. Hierna kom je aan boord, je krijgt een e-mailadres, toegang tot ons systeem en start met het onboarding programma
  6. Wij zoeken de eerste opdracht voor je en gaan de samenwerking samen met jou leven in blazen :-)
 

Co-worker worden?

Stuur een bericht...


Wil jij meer weten over wat het inhoud om co-worker bij Creatie Maakt Alles te worden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.