Podcast en boekpresentatie ZEROHERO

Podcast en boekpresentatie ZEROHERO

Met podcasts kun je op een superleuke manier verschillende kanten van je mkb-bedrijf uitlichten. Een mooi voorbeeld is ZEROHERO. Deze keepers community heeft als doel om keepers van allerlei sporten in de schijnwerpers te zetten en om ervaringen met elkaar te delen. Van apparatuur tot visuals en van opnames tot editing; Creatie Maakt Alles regelt het.

Over ZEROHERO

ZEROHERO is hét platform voor en door keepers. Hier leren keepers van elkaar, niet alleen binnen hun eigen sport, maar vooral ook sportoverstijgend.

Podcast

"De enige podcast waarin juist niet gescoord mag worden!" Dat is hoe ZEROHERO zelf de podcast beschrijft. Martijn Buurman, oprichter van het platform, bespreekt met interessante gasten de laatste nieuwtjes, worden keepers en goalies uit diverse sporten geïnterviewd en duiken ze in onvergetelijke reddingen én blunders.

Creatie Maakt Alles verzorgt de gehele productie voor deze podcast. Denk aan de apparatuur, visuals, scripts, opnames, editing en ga zo maar door. Een super gaaf project met als resultaat inspirerende afleveringen die zowel keepers als niet-keepers leuk zijn om te luisteren!

Boekpresentatie

Naast de podcast is Martijn ook druk bezig geweest met een boek over keepers dat recht doet aan de positie en de waarde van de mannen en vrouwen die wekelijks tussen de palen te vinden zijn. In het boek staan interessante verhalen, persoonlijke interviews én de mooiste reddingen. Samen met de indrukwekkende foto's is het boek een mooi geheel.

Zo'n prachtig boek moet natuurlijk op een mooie manier gepresenteerd worden en daar mochten wij voor zorgen! Naast het organiseren van de benodigde audiovisuele techniek hebben we op locatie 2 podcastafleveringen opgenomen met publiek. Een geslaagd evenement waar we trots op mogen zijn!

De samenwerking

Samenwerken met Martijn is heel prettig. Zijn goede ideeën en onze strategie hebben samen voor prachtige resultaten gezorgd. Bedankt!

Wil je meer weten over ZEROHERO?

Bekijk zeker de website of luister naar de podcast

Is een podcast iets voor jouw mkb-bedrijf?

Neem contact met ons op!

info@creatiemaaktalles.com | 06-52447951