Allround marketingondersteuning Auto Mertens

Van het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl tot het onderhouden van verschillende socialmediakanalen; Creatie Maakt Alles vult Auto Mertens aan als complete marketingpartner.

Over Auto Mertens

Auto Mertens is een universeel garagebedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. Het bedrijf is werkzaam voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en biedt naast auto’s ook vele bijbehorende diensten aan.

Huisstijl

We hebben een volledige rebranding mogen doen voor Auto Mertens. Van bedrijfsidentiteit tot templates voor social media tot briefpapier. Na het opleveren van alle uitingen hebben we een praktisch en compleet huisstijlhandboek geleverd. Op deze manier wordt alles op de juiste manier ingezet en komt de huisstijl helemaal tot zijn recht. 

Website en schadeportaal

Na het ontwikkelen van de huisstijl zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe website voor Auto Mertens. Hiervoor hebben we alle wensen met de klant doorgenomen en zijn we tot een resultaat gekomen waarbij niet alleen uitstraling, maar ook de gebruiksvriendelijkheid optimaal is.

De website is helemaal compleet gemaakt met het schadeportaal als onderdeel van de website én als applicatie. Op deze manier kan Auto Mertens niet alleen hun zakelijke merkidentiteit uitdragen maar creëren ze ook nieuwe verkoopkansen voor het bedrijf.

Social media

Ten slotte onderhouden wij ook de socialmediakanalen van Auto Mertens. Facebook en Instagram worden ingezet om de particuliere doelgroep te bereiken. Er worden bijvoorbeeld leuke tips gedeeld en medewerkers komen aan het woord. Op LinkedIn richt Auto Mertens zich meer op zakelijke klanten. Op deze pagina laten we voornamelijk verkochte bedrijfswagens en nieuwtjes over Auto Mertens zien. Ook houden we ons bezig met Tiktok. Wij komen geregeld bij hen langs om video's op te nemen. We hebben een strategisch plan opgesteld en stellen dit bij aan de hand van behaalde resultaten 🚀

Het voordeel van complete marketing

Auto Mertens is een mooi voorbeeld van hoe verschillende marketingacties invloed kunnen hebben op elkaar. We creëren als het ware een groot web, waarin alle acties aan elkaar verbonden zijn. Hoe haalt de klant daar zijn voordeel uit?

  • De nieuwe huisstijl zorgt voor een frisse look op de socials. Door de templates zien de pagina's van Auto Mertens er mooi en strak uit. 
  • De socialmediakanalen worden ingezet om meer websiteverkeer aan te wakkeren. Denk bijvoorbeeld aan een link die als 'call to action button' fungeert.
  • Op de website worden de laatste socialmediaposts uitgelicht. Omdat er op zowel de webpagina's als op de posts dezelfde huisstijl wordt gebruikt vormt dit één mooi geheel.

Op deze manier kunnen wij als allround marketingpartner alle marketingacties op zijn plek laten vallen!

Wil je meer weten over Auto Mertens?

Bekijk zeker de website of een van de socialmediakanalen! 

Benieuwd hoe wij jouw allround marketingpartner kunnen worden?

Neem contact met ons op!

info@creatiemaaktalles.com | 06-52447951