CMA Blog

Blogs

4 juni, 2020

Vacature: Grafisch vormgever

Ben jij een grafisch vormgever met ballen? Je behoudt je scherpte en creativiteit, ondanks dat je veel projecten tegelijk hebt lopen. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om samen te zorgen voor tijdige en gave opleveringen. Je weet wel, een ontwerp waarvan de klant een gat in de lucht springt...
22 mei, 2020

Hoe kom je tot effectieve reclameteksten?

Om maar even met de deur in huis te vallen met een paar vragen: Heb jij voor jouw MKB bedrijf een heldere positionering op papier staan? Weet jij hoe je jouw doelgroep effectief aanspreekt?
12 mei, 2020

Positioneer en communiceer.
Maar hoe dan?

Om maar even met de deur in huis te vallen met een paar vragen: Heb jij voor jouw MKB bedrijf een heldere positionering op papier staan? Weet jij hoe je jouw doelgroep effectief aanspreekt?
1 mei, 2020

17 jaar ondernemen.
17 ondernemerslessen.

Zeventien jaar geleden, op de Dag van de Arbeid, stapte ik als broekie naar de Kamer van Koophandel om mijn bedrijf in te schrijven. Mijn ondernemerschap heeft diverse koersen gevaren. Zowel positief als minder positief. Maar één ding is voor mij zeker: het ondernemerschap is de beste keuze ooit. Ik deel je graag 17 van mijn lessen. Misschien herken je er een aantal?
1 mei, 2020

Grote waardering voor vervolgcampagne Choices Support Center

Eind 2019 heeft Creatie Maakt Alles een campagne gedraaid voor Choices Support Center, waarin de gay-community werd aangeschreven om zich aan te melden voor een reeks […]
20 april, 2020

Te weinig, te laat

Creativiteit zit ‘m vandaag de dag niet perse in dat ene geniale idee. Het zit ‘m eerder in hoe komt mijn boodschap bij de juiste mensen aan en wat kan ik hiervoor doen. Want ‘te weinig, te laat’ is geen optie.
11 april, 2020

Verstoppen of gevonden worden…

De huidige omstandigheden in de markt en economie nodigen uit om je als MKB bedrijf te gaan verstoppen. Om even alles stil te zetten, of op zijn minst een tandje terug. Het onvermijdelijke effect is dan dat je minder tot niet meer gevonden wordt. Maar dat is een zorg voor later. Is dat zo?
1 april, 2020

On hold of meer zichtbaarheid?

In tijden van crisis maak je voor jezelf en je onderneming de keuze hoe daar mee om te gaan. Ga je 'on hold' of ga je juist meer in beweging? De tip die we keer op keer geven is; ben en blijf juist nu zichtbaar. Maak een tegenwaartse beweging!
11 maart, 2020

Geen tip, maar de vraag om getipt te worden

Ik ga een test doen. De komende twee maanden zou ik graag twee keer per week met een ondernemer of marketingverantwoordelijke in gesprek komen. Misschien ken jij wel iemand waarvan je denkt » daar moet Hanneke beslist een keer aan tafel. Hier is de kans, ik bied het nu aan.
17 februari, 2020

Wees gewoon eerlijk

Maak je dat wel eens mee dat je naar een tekst, design of uiting voor je eigen MKB bedrijf kijkt en dan denkt 'dit is het niet helemaal'. Je kunt er dan niet precies de vinger op leggen wat het is, maar het voelt gewoon niet kloppend of af. Hanneke herkent dit wel en ze heeft daar een heel eenvoudige tip voor.
13 februari, 2020

Een onlinecampagne met een groter doel

Stichting Choices Support Center zette, een nationale test- en behandelingscampagne op. Wij hebben deze campagne grafisch vormgegeven en stevig online weggezet via een landingspagina, nieuwsbrievenreeks en meerdere onlineadvertenties.
3 februari, 2020

Welkom in het team Vieve

Leuk nieuws! Vandaag is Vieve gestart als junior marketing & communicatie medewerker bij Creatie Maakt Alles. Vieve wil graag naast haar studie ervaring opdoen in het bedrijfsleven. Dan ben je bij ons aan het goede adres!