CMA Blog

Blogs

23 februari, 2021
Hoe een koe een haas vangt

Hoe marketing en ‘koeien die hazen vangen’ alles met elkaar te maken hebben

Deze keer deelt Hanneke een persoonlijk verhaal, waarin bovenstaande titel helemaal wordt toegelicht. Wellicht herken je dit soort ervaringen. Een betere bewijskracht dan échte praktijk verhalen kan ze je niet geven.
15 februari, 2021
Nieuwe stagiaire Robin

Nieuwe stagiaire Robin!

In februari is Robin gestart met haar stage bij Creatie Maakt Alles. Wij heten Robin en haar enthousiasme van harte welkom!
15 februari, 2021

We creëerden een promotievideo voor de Energie Ontwerpchallenge van SMART Circulair!

Wij creëerden de promotievideo voor de Energie Ontwerpchallenge van SMART Circulair. Een challege waarin studenten uitgedaagd worden om een duurzame energiebron te ontwerpen.
6 februari, 2021

Welkom Roel!

Sinds januari 2021 is Roel bij ons gestart als co-worker grafisch vormgeving & concept development. Daarnaast zal hij de rol van project owner op zich gaan nemen. Welkom Roel!
6 februari, 2021

Rechtenvrije foto’s gebruiken voor jouw marketing

Een folder of website met alleen maar tekst is niet voor te stellen. Jouw verhaal of boodschap wordt ondersteund met foto’s, illustraties of video’s. Maar hoe kom je nu aan mooi beeldmateriaal? Want direct een foto- of videograaf inroepen om de juiste beelden te schieten is niet altijd (budgettair) mogelijk of wenselijk.
28 januari, 2021

Sinds december maakt Karlijne deel uit van ons team!

Sinds december is Karlijne bij ons aan de slag als content specialist. We zijn blij dat we 2021 gestart zijn met haar expertise en optimisme binnen ons team!
13 januari, 2021

Waarom Facebook adverteren wél werkt | Deel 2/2

In deze blog vertellen we meer over de stappen m.b.t. de inzet van van een slimme en effectieve facebookcampagne: van conversiedoel, het inrichten van de tooling, tot aan retargeting.
12 januari, 2021

Waarom Facebook adverteren wél werkt | Deel 1/2

Ik kom bij veel MKB bedrijven over de vloer. En de laatste jaren hoor ik steeds meer geluiden dat mensen denken dat Facebook een afgaande zaak is. “Wie is er nu nog op Facebook?” en “Wat heb je er nu aan om tussen al die flauwekul met je bedrijf voorbij te komen?”. Wij vertellen je waarom het wél werkt.
24 december, 2020

Met Creatie kun je álles maken. Echt.

Een bijzonder jaar. Iedereen heeft er zijn eigen herinneringen en ervaringen bij. Als wij terugkijken is 2020 voor ons in één woord te omvatten...
17 december, 2020

Help, ik ga een tekst schrijven…

Het schrijven van een tekst, dat kan in de praktijk flink wat hersenen doen kraken. Waar begin je? Hoe zorg je dat er een helder verhaal op papier staat dat mijn boodschap overbrengt, dat de doelgroep aanspreekt en past bij datgene wat ik als bedrijf wil uitstralen?
30 november, 2020

Creatie Maakt Alles breidt verder uit, welkom Fleur!

Het is weer tijd voor een voorstelrondje! Fleur is bij ons gestart als junior marketing- en communicatie medewerkster. Vandaag stelt Fleur zich graag aan jullie voor.
23 november, 2020

Even voorstellen, onze nieuwe collega Michelle

Creatie Maakt Alles groeit! In oktober is ons team flink uitgebreid. Zo zijn Gwen en Romée ook ons team komen versterken. Deze keer maak je kennis met Michelle.