CMA Blog

Blogs

18 mei, 2021

Hoe echter, hoe hechter

In dit blog vertelt Hanneke hoe jij waardevolle content creëert, die begint binnen jouw bedrijf en dit moet je dan ook zien in de breedste zin van het woord.
29 april, 2021

Hoe je een uiting communiceert die arriveert

Hanneke geeft je tips over hoe je jouw communicatie uiting op de juiste manier te laten arriveren.
15 april, 2021

Train die spierbundels om sterker te worden!

In dit blog leg ik uit waarom marketing niet altijd leuk hoeft te zijn, maar dat je je er wel van bewust moet zijn hoe belangrijk het is voor de vitaliteit van je MKB bedrijf! Ik heb een eigen ommezwaai gemaakt in mijn leven en iedere ondernemer kan dit ook met marketing doen!
1 april, 2021

Welkom Sammie!

Sinds februari is Sammie werkzaam bij ons als junior marketing en communicatie medewerkster. We kijken uit naar een toffe samenwerking met Sammie en heten haar van harte welkom!
31 maart, 2021

Denk niet voor je doelgroep, maar kruip in hun hoofd ;-)

In dit blog legt Hanneke uit waarom het waardevol is om middels surveys achter de behoefte klant te komen!
16 maart, 2021

Het gouden duo

In dit blog leggen we uit hoe wij de formule van het gouden duo hebben ingezet om zo een brug te slaan tussen de verschillende functies en ervaringsniveaus. Namelijk tussen alle disciplines die we in huis hebben: Copywriting, Grafisch ontwerp, Marketing allround, SEO, SEA, Social Media (advertising), Webontwikkeling, Foto- en Videografie. Maar ook van senior tot junior.
23 februari, 2021
Hoe een koe een haas vangt

Hoe marketing en ‘koeien die hazen vangen’ alles met elkaar te maken hebben

Deze keer deelt Hanneke een persoonlijk verhaal, waarin bovenstaande titel helemaal wordt toegelicht. Wellicht herken je dit soort ervaringen. Een betere bewijskracht dan échte praktijk verhalen kan ze je niet geven.
15 februari, 2021
Nieuwe stagiaire Robin

Nieuwe stagiaire Robin!

In februari is Robin gestart met haar stage bij Creatie Maakt Alles. Wij heten Robin en haar enthousiasme van harte welkom!
15 februari, 2021

We creëerden een promotievideo voor de Energie Ontwerpchallenge van SMART Circulair!

Wij creëerden de promotievideo voor de Energie Ontwerpchallenge van SMART Circulair. Een challege waarin studenten uitgedaagd worden om een duurzame energiebron te ontwerpen.
6 februari, 2021

Welkom Roel!

Sinds januari 2021 is Roel bij ons gestart als co-worker grafisch vormgeving & concept development. Daarnaast zal hij de rol van project owner op zich gaan nemen. Welkom Roel!
6 februari, 2021

Rechtenvrije foto’s gebruiken voor jouw marketing

Een folder of website met alleen maar tekst is niet voor te stellen. Jouw verhaal of boodschap wordt ondersteund met foto’s, illustraties of video’s. Maar hoe kom je nu aan mooi beeldmateriaal? Want direct een foto- of videograaf inroepen om de juiste beelden te schieten is niet altijd (budgettair) mogelijk of wenselijk.
28 januari, 2021

Sinds december maakt Karlijne deel uit van ons team!

Sinds december is Karlijne bij ons aan de slag als content specialist. We zijn blij dat we 2021 gestart zijn met haar expertise en optimisme binnen ons team!