CMA Blog

Blogs

1 april, 2020

On hold of meer zichtbaarheid?

In tijden van crisis maak je voor jezelf en je onderneming de keuze hoe daar mee om te gaan. Ga je 'on hold' of ga je juist meer in beweging? De tip die we keer op keer geven is; ben en blijf juist nu zichtbaar. Maak een tegenwaartse beweging!
11 maart, 2020

Geen tip, maar de vraag om getipt te worden

Ik ga een test doen. De komende twee maanden zou ik graag twee keer per week met een ondernemer of marketingverantwoordelijke in gesprek komen. Misschien ken jij wel iemand waarvan je denkt » daar moet Hanneke beslist een keer aan tafel. Hier is de kans, ik bied het nu aan.
17 februari, 2020

Wees gewoon eerlijk

Maak je dat wel eens mee dat je naar een tekst, design of uiting voor je eigen MKB bedrijf kijkt en dan denkt 'dit is het niet helemaal'. Je kunt er dan niet precies de vinger op leggen wat het is, maar het voelt gewoon niet kloppend of af. Hanneke herkent dit wel en ze heeft daar een heel eenvoudige tip voor.
13 februari, 2020

Een onlinecampagne met een groter doel

Stichting Choices Support Center zette, een nationale test- en behandelingscampagne op. Wij hebben deze campagne grafisch vormgegeven en stevig online weggezet via een landingspagina, nieuwsbrievenreeks en meerdere onlineadvertenties.
3 februari, 2020

Welkom in het team Vieve

Leuk nieuws! Vandaag is Vieve gestart als junior marketing & communicatie medewerker bij Creatie Maakt Alles. Vieve wil graag naast haar studie ervaring opdoen in het bedrijfsleven. Dan ben je bij ons aan het goede adres!
27 januari, 2020

Zet de kraan juist wat verder open

Hanneke had de eer om een gastblog te schrijven voor Rootonde; Coaching, Training en Opstelling. In haar gastblog stipt ze de onderwerpen 'wat is marketing' en 'hoe pas je marketing effectief toe binnen een MKB bedrijf' aan.
10 januari, 2020

Even voorstellen, onze nieuwe collega Mellisa

Binnen ons team hebben we een positief effect gemerkt na het verstevigen van ons interne team, met de komst van Joyce in augustus. Per 1 januari 2020 hebben we daarom de stap gezet om met een tweede vaste medewerker te gaan samenwerken: Mellisa Rizos.
16 december, 2019

Jochem schrijft interview over ondernemerschap

Afgelopen jaar heeft Creatie Maakt Alles geen vast kantoor gehad. Dat verandert per 1 december met een inspirerende nieuwe locatie waar we ten alle tijden samen kunnen komen.
1 december, 2019

Nieuw kantoor Creatie Maakt Alles in ‘s-Hertogenbosch

Afgelopen jaar heeft Creatie Maakt Alles geen vast kantoor gehad. Dat verandert per 1 december met een inspirerende nieuwe locatie waar we ten alle tijden samen kunnen komen.
19 november, 2019

Hoe voer je een MKB marketingcampagne uit?

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een marketingcampagne is dat het doorlopend is. Een campagne is géén eenmalige actie, maar voortdurend. Het kan een start en een eindpunt hebben, maar wordt voor een langere periode uitgevoerd. Hierbij de 7 stappen voor het opzetten van een MKB marketingcampagne.
24 september, 2019

Zie marketing als een spel

Bij veel MKB bedrijven zie ik dat marketing als een moetje op de agenda staat. Iets waar je je echt toe moet aanzetten om er voor te zorgen dat die wekelijkse update wordt gepubliceerd of die maandelijkse nieuwsbrief wordt uitgestuurd. Bekijk het eens anders...
22 september, 2019

Slimme acties voor free publicity

Bij nieuws binnen je MKB bedrijf wil je graag in de publiciteit komen. De lancering van een product, verandering in de bedrijfsstructuur, het behalen van een mooie prijs of erkenning, etc. Dat soort situaties zijn positief voor je bedrijf en naamsbekendheid.