Referenties

Klanten die over ons vertellen

Hoe kunnen we nu beter laten zien hoe Creatie Maakt Alles werkt dan het onze eigen klanten te laten vertellen? Op deze pagina tref je meerdere klant verhalen waarin vertelt wordt hoe wij bijdragen aan het succes van bedrijven en hoe onze samenwerking wordt ervaren. Wil je in contact komen met een klant van ons, om naar hun ervaringen te vragen? Laat het ons even weten.

We hebben heerlijk samengewerkt en ons proces heb je met ons samen beleefd. Hanneke we hebben genoten en zijn blij en heel trots op het resultaat dat we samen behaald hebben. Lees meer »

Frank van Liempt

Future for People

De hands-on en pragmatische aanpak van Jochem zorgde dat lopende activiteiten, campagnes en projecten direct goed opgepakt werden. We hebben de on going business ‘gewoon’ op kunnen pakken... Lees meer »

Antonet Krol

City Resort Hotels

We hebben Hanneke van Creatie Maakt Alles hierbij betrokken. Een frisse, nuchtere en reële blik gaf onze gedachten een extra boost. Er lag snel een gedegen plan van aanpak op tafel... Lees meer »

Bernard van den Heuvel

Vastgoed Totaal

Vanaf dag 1 klikte het prima tussen onze mensen en Creatie Maakt Alles. Op een praktische manier weten zij onze eigen mensen te stimuleren en motiveren, en dat is precies waar we naar op zoek waren. Lees meer »

Bas Vermeulen

Vermeulen & Den Otter BV

Waar we in het verleden meer ad hoc met onze uitingen bezig waren, zorgt Creatie Maakt Alles nu voor een beleidsmatige aanpak met een duidelijk plan voor de komende periode waardoor we beter zichtbaar zijn.  Lees meer »

Paul Visschers

Frumarco BV

Ruim een jaar werkt Adagium met Creatie maakt Alles. En eerlijk is eerlijk dit is een van de beste commerciële beslissingen die we in de afgelopen jaren hebben genomen.  Lees meer »

Albert Dominicus

Adagium Bedrijfsoverdrachten