Het team van Creatie Maakt Alles wordt gevormd door hardwerkende professionals, ook wel de CMA helden genaamd. Waarom helden? Omdat het inzet en doorzettingsvermogen vraagt om doorlopend voor het beste resultaat te willen gaan. Dat doe je niet alleen, dat doe je als team. Ons helden-team helpt elkaar scherp te houden, motiveren, leren en presteren. Alles wat we leveren is een teamprestatie. Wanneer ieder teamlid lekker in zijn vel, de ruimte krijgt om te groeien en gave dingen te maken, dan kun je spreken over helden. Hieronder tref je een reeks met kernwaarden waar we binnen cma voor staan, hoe wij zijn en doen.

Stop nooit met leren

 

Bij CMA geloven we dat de groei van ons bedrijf volledig afhankelijk is van individuele groei. Het moment dat we stoppen met leren is precies het moment dat we stoppen met groeien. Deze uitspraak is ook van toepassing op individueel niveau. Het moment dat je stopt met leren is het moment dat je stopt met verdienen. CMA helden worden aangemoedigd om doorlopend bij te leren, wij moedigen dit aan, omdat we weten dat dit de basis voor zowel persoonlijke als teamgroei is.

Positieve houding

 

CMA tolereert geen negativiteit. Iemand die binnen de groep negatief spreekt over collega's, klanten of prospects zal het niet redden binnen deze groep. We gebruiken positieve taal met onze collega's en klanten. Een CMA held probeert fouten niet te verklaren, goed te praten of te minimaliseren, of ze nu echt zijn of ingebeeld. Helden nemen verantwoordelijkheid voor hun acties en de effecten die ze hebben op klanten, prospects of zelfs collega's. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Vind het uit

 

De “Vind-het-uit-gedachte” is een basisregel binnen CMA. We leven in een informatietijdperk. Bij CMA zoeken we dingen uit met behulp van de enorme hoeveelheid bronnen die dit internettijdperk te bieden heeft: Google, YouTube, artikelen, communities en collega's. Zinnen als "Het is niet mogelijk" of "Het kan niet worden gedaan" kennen wij niet.  CMA Helden zoeken het altijd uit en leert er ook meteen van.

4-ogenbeleid

 

CMA is een professioneel bedrijf met zeer hoge verwachtingen van klanten. Het 4-ogenbeleid houdt in dat een held het perspectief van een klant of consument aanneemt terwijl hij of zij het project of de uiting doorloopt om onvolkomenheden, typefouten, storingen, enz. op te sporen. Of hij/zij laat door een andere CMA held de controle op het werk doen. Dit geldt voor élke uiting die wordt gecreëerd.

Opvolgen

 

Bij CMA zijn we verantwoordelijk voor het krijgen van een antwoord op onze vragen, feedback of mededelingen. Om vooruitgang te boeken, moeten we opvolgen, opvolgen en opvolgen tot we daadwerkelijk een antwoord krijgen. Wij geloven dat opvolging een van de sleutels tot succes is omdat het altijd leidt tot uitvoering, wat weer leidt tot vooruitgang.

Toewijding

 

CMA gelooft dat onze organisatie zal groeien in directe verhouding tot het aantal medewerkers dat zich inzet voor onze doelen om mkb-bedrijven te helpen bloeien en groeien. Toewijding vereist een "Make it go right" houding. Dit is de basis waarin het helpen van klanten om succes te behalen tijdens de samenwerking met CMA, het uitgangspunt is.

Samen groeien

 

Bij CMA geloven we erin dat een winnende groep bestaat uit vele individuen die ook winnen. Het leiderschap van CMA streeft naar een cultuur van succes delen, waarin elke held die zich inzet voor zijn of haar groep, in staat zal zijn om te groeien terwijl de groep evenredig meegroeit.

Solliciteren bij Creatie Maakt Alles?BEKIJK VACATURES