Marketingondersteuning voor Thone

Thone is een Dutch Design wat staat voor goede kwaliteit geluid en is in 2017 opgericht door twee heren. Thone is van plan de wereld veroveren met hun Bluetooth oortjes en gehoorbescherming. Daarom is het belangrijk dat de wereld te weten krijgt wie Thone nou eigenlijk is en wat ze doen. Aan Creatie Maakt Alles de taak om dit zo goed mogelijk uit te voeren. 

Over Thone

Thone is gespecialiseerd in premium producten speciaal voor je oren die de geluidservaring verbeteren. Van gehoorbescherming op festivals tot bluetooth oordoppen. Muziek is de basis, alles daaromheen maakt de geluidsbeleving compleet. Met deze gedachten ontwierp Thone zelf haar oortjes in de designhoofdstad van Nederland, namelijk Eindhoven.

De samenwerking

Thone heeft Creatie Maakt Alles ingeschakeld met als eerste opdracht, het lanceren van de bluetooth oortjes. Thone was op zoek naar een partij die verschillende marketingvraagstukken kon beantwoorden en oplossen, en voelde als onderdeel van Thone. Creatie Maakt Alles was hier de perfecte partij voor. Naast deze lanceringen biedt Creatie Maakt Alles advies en ondersteuning bij verschillende marketingvraagstukken en wordt alles bekeken vanuit het oogpunt van Thone.

De uitvoering

Creatie Maakt Alles biedt al lang ondersteuning en advies aan Thone voor verschillende marketingtaken. Zo hebben we online advertenties gerealiseerd van de bluetooth oortjes en de gehoorbescherming, is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld (waarmee we de doelgroep effectiever aanspreken) en helpen we Thone actief met het groeien van het merk op bijvoorbeeld de social media kanalen. Indien de klant meer vragen heeft die wij kunnen oppakken, dan doen wij dit met plezier. Zo wordt er ook op projectbasis gewerkt aan onder andere de website optimalisatie van Thone. Bij website optimalisatie worden er verbeteringen doorgevoerd om de website zo goed mogelijk te laten functioneren en te laten aansluiten op de doelgroep.

Afgelopen november organiseerde Creatie Maakt Alles een workshop voor het team van Thone om samen te kijken naar de customer journey die de klanten afleggen en hebben we met z'n allen gekeken hoe we ons beter in de schoenen van de klant kunnen verplaatsen. Dit heeft geleid tot nieuwe inzichten en ideeën die de marketing en communicatie rondom Thone nog beter maken.

Het resultaat

Thone wordt op alle vlakken ondersteund en geadviseerd om te groeien als merk en meer naamsbekendheid te generen. Het marketing-abonnement van Creatie Maakt Alles vormt voor Thone een perfecte invulling voor de marketing. Alle uit te voeren marketing werkzaamheden zijn volledig afgestemd op het bedrijf en de behoefte. Wij adviseren, creëren en voeren uit.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar de kwaliteit van Thone? Neem eens een kijkje op de website: https://thone.pro/ 

Opdrachtgever:

Thone

Website:

https://thone.pro/