Online advertising voor NO-AXE

Voor het bedrijf NO-AXE hebben wij in de periode vooraf Vaderdag een online advertising Vaderdag campagne gedraaid. Deze campagne was zo succesvol dat we deze campagne nu voor de derde keer herhalen in een ander jasje. Na de Vaderdag campagne hebben we in de wintermaanden een campagne voor de feestdagen opgezet. Met een prachtig resultaat als uitkomst, waardoor we hebben besloten om de actie te gaan verlengen als een wintercampagne met niet een maar twee producten van NO-AXE.

NO-AXE

NO-AXE produceert houtklovers. Met deze houtklover kan de klant aanmaakhout op een veilige en makkelijke manier splijten. De NO-AXE slaat namelijk met een hamer en niet met een hakbijl. De NO-AXE houtklover is een eerlijk ambachtelijk gereedschap dat én efficiënt werkt, én degelijk blijft na jarenlang gebruik. NO-AXE is genomineerd voor de KVK Innovatie top 100 van 2019. Daarmee is NO-AXE één van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland.

Online advertising

NO-AXE zocht een partner die een online advertising campagne kon opzetten. Creatie Maakt Alles heeft hier de juiste mensen voor in huis, waardoor wij dit mochten gaan uitvoeren voor hen. Naast een goede online advertentie is het ook belangrijk dat er een juiste aansluitende landingspagina er is, want je wilt op deze pagina namelijk zoveel mogelijk conversie. Voor NO-AXE maakten wij een aparte landingspagina voor deze wintercampagne en hebben wij een retargeting campagne via Google en Facebook gedraaid. Met een retargeting campagne bereiken wij opnieuw bezoekers die al eerder een keer bepaalde pagina’s van de website of eerdere tekst of video advertenties hebben gezien. Hierbij zijn een marketeer, online advertiser en een grafisch vormgever nauw betrokken.

Via online advertenties worden (potentiële) klanten die via de advertenties een aanbieding voorbij zien komen direct naar de landingspagina verwezen als ze hierop klikken. Op de landingspagina vertellen wij de bezoeker de productvoordelen van het product. Waarom kan je niet zonder een NO-AXE houtklover? Naast deze advertenties op Facebook en Google wordt er ook gewerkt met Google Shopping, wat veel bestellingen voor NO-AXE oplevert. Op Google Shopping wordt een product advertentiecampagne gedraaid, hierbij wordt het product inclusief afbeelding en prijs getoond en bepaalt de potentiële klant of hij/zij in het product geïnteresseerd is. Als de klant geïnteresseerd is, is de kans zeer groot dat hij/zij na het klikken op de link het product koopt.

Het succes

De campagnes die voor NO-AXE zijn opgezet resulteren in het constant realiseren van goede verkoopcijfers. De klant is erg blij met de verkoopcijfers en het succes dat behaald wordt met de campagnes.

 

 

 

Opdrachtgever:

NO-AXE

Website:

https://no-axe.nl/