Marketingondersteuning Fysikos Voeding


Wij hebben Fysikos Voeding geholpen bij een actieve en strategische inzet van de marketing. Het doel is om mensen te werven voor de lezingen en om consults te verkopen.

Hiervoor hebben we de volgende acties en middelen ingezet:

  • Ontwikkeling van een opvallend visitekaartje (2luik) met een kennismakings-aanbieding om mensen te werven voor consults
  • Ontwerp & opmaak van een serie van leaflets om de lezingen van Fysikos Voeding aan te kondigen, deze leaflets zijn in oplage van 1.000 tot 15.000 st verspreid om mensen te werven naar de lezingen te komen.
  • We hebben Facebook advertenties ingezet om heel doelgericht mensen te werven naar de lezingen te komen
  • We hebben persberichten uitgeschreven die naar alle lokale bladen en mediakanalen zijn verstuurd om de lezingen van Fysikos Voeding onder de aandacht te krijgen

Mede door de inspanning van Annette zelf (eigenaresse Fysikos Voeding) om al deze uitingen onder de aandacht te brengen bij haar doelgroep en omgeving heeft dit er in geresulteerd dat er nieuwe mensen aangemeld zijn bij de lezingen, haar persberichten gepubliceerd worden en ze aanvragen voor consults krijgt. Deze flow zetten we in de komende maanden door om de naamsbekendheid en positionering van Fysikos Voeding nog meer te versterken.

Client:

Fysikos Voeding

Website:

www.fysikosvoeding.nl