Facebook advertentie campagne Cas Training & Rehabilitatie

Facebook campagne Cas Training & Rehabilitatie


Afgelopen maanden hebben we voor Cas Training & Rehabilitatie een Facebook advertentiecampagne opgezet. Cas helpt mensen het gedragsprobleem bij hun hond op te lossen. Hij heeft hier inmiddels 25 jaar ervaring, geen enkel probleem is hem vreemd. Hij werkt erg effectief en heeft dan ook altijd succes.

Voor Cas hebben we een Facebook advertentiecampagne ontwikkeld waarbij we mensen in de regio van Huizen, Amsterdam en Blaricum attent maken op de diensten van Cas. De Facebook advertentie had als doel om mensen, die kampen met een hond met gedragsproblemen, uit te nodigen tot een kennismaking met Cas. Via een landingspagina, die we hier speciaal voor ingericht hebben, konden mensen zich aanmelden. 

De advertentie heeft 2x 2 weken gedraaid. Daarbij hebben we de steeds aan de knoppen gedraaid om de advertentie te optimaliseren. Uiteindelijk heeft deze advertentie 13 leads opgeleverd. De advertentie heeft een bereik gerealiseerd van meer dan 35.000 en 304 mensen hebben op de advertentie geklikt. Facebook gaf deze advertentie een score van 10 van 10.

Bekijk hier de landingspagina »

Bekijk hier ook het project waarbij we de huisstijl en de website van Cas Training & Rehabilitatie hebben ontwikkeld. 

 

 

Opdrachtgever:

Cas Rehabilitatie & Training

Website:

www.cassnelrehabilitatie.nl