Huisstijl en website Cas Training & Rehabilitatie

Huisstijl en website Cas Training & Rehabilitatie


Voor Cas Training & Rehabilitatie heeft Creatie Maakt Alles BV de restyling van de bestaande huisstijl uitgevoerd. Het belangrijkste element dat is gebleven is de handgeschreven naam ‘Cas’. Dit is het persoonlijke handschrift van Cas zelf, welke hij graag wilde behouden.

Wat doet Cas Training & Rehabilitatie?
Cas: “Mijn specialiteit is om mensen te helpen met een hond met gedragsproblemen. De ervaring hierin gaat reeds 25 jaar terug in de tijd en ik meen te kunnen zeggen dat geen enkel probleem op dit gebied mij meer vreemd is.”

De aanpak van Cas is heel persoonlijk, doortastend en effectief. Met als einddoel dat mensen (weer) kunnen genieten van hun huisdier.

Hoe is de huisstijl ontstaan?
De huisstijl bevat een hondenvacht. Daardoor is de huisstijl sterk onderscheidend en direct heel warm. Precies wat Cas uitstraalt wanneer hij met mensen en honden aan de slag gaat. De huisstijl krijgt extra kracht door de blauwe kleur. We hebben vooral met foto’s gewerkt die de ontvanger direct een idee geven wie Cas is en hoe hij werkt. Deze foto’s maken de huisstijl erg persoonlijk en aansprekend.

Website
Nadat we de huisstijl hebben neergezet hebben we ook een eenvoudige maar krachtige WordPress website opgezet. Bekijk de website hier: www.cassnelrehabilitatie.nl

De huisstijl heeft een positief effect. Sinds  de website online staat en de nieuwe huisstijl verspreid is ontvangt Cas regelmatig online aanvragen!

Cas Snel:Naar aanleiding van mijn recentelijk verstuurde enquete bleek dat veel mensen vonden dat mijn website een onvoldoende beeld gaf van mijn werkzaamheden. Hier heb ik gehoor aan gegeven en ben direct aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe website. In samenwerking met Creatie Maakt Alles is deze tot stand gekomen en met gepaste trots kan ik melden dat hij inmiddels online staat!!