Oplevering advertentie carnavalsmagazine en sticker

Oplevering advertentie carnavalsmagazine en sticker


Wij van Creatie Maakt Alles wensen jullie een hele prettige carnaval!

Ja ja... wij hebben zelf ook een leuke bijdrage in carnaval-sferen gemaakt de afgelopen tijd. Conformiso, specialist op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, arbeidsomstandigheden en milieuzorg, kwam met de vraag om een advertentie op te maken die in het lokale carnavalsmagazine geplaatst zou worden. Hoe maak je dat nu aansprekend en feestelijk waarbij we óók nog de dienstverlening van Conformiso uitbeelden? Met zo'n vraagstuk ben je bij ons aan het juiste adres! Na een korte interne brainstorm kwamen we met het idee om een illustratie te maken van een Conformiso consultant die de lokale carnaval (Helmond in deze) officieel bestempelde als 'Oit de kunst'. Dit idee veroorzaakte een totale marketingcampagne die we op voorhand niet aan zagen komen.

De Brabantse Norm voor Carnavalsmanagement

Conformiso heeft inmiddels een heel handboek met richtlijnen voor de BRN 11-11 ontwikkeld (geïnspireerd op de ISO 1100 norm). Dit staat voor de Brabantse Norm voor Carnavalsmanagement. Iedereen die vol het feestgedruis in gaat kan via de website van Conformiso de sticker (en dus norm) voor gecertificeerd carnavalsvierder aanvragen. Deze sticker heeft Creatie Maakt Alles ook vormgegeven. Om je te inspireren (én motiveren) om je eigen certificaat aan te vragen geven we je hierbij de doorverwijzing naar de pagina over Carnavalsmanagement:

"Vanuit het Ministerie van Gezelligheid (MvG) en het Ministerie van Traditie en Folklore (MvTF) is in 2011 de wens geuit om een reeds eeuwen bestaande gebeurtenis rondom ‘Carnaval’ te normaliseren. Hoewel in de loop der jaren reeds veel is vastgelegd in literatuur bestond er vanuit bovengenoemde Ministeries behoefte om tot een norm te komen betreffend de viering van het carnavalsfeest. Daarom is het Brabants Normalisatie-instituut (BRN) verzocht om een norm vast te stellen."

www.conformiso.nl/carnavalsmanagement.

Opdrachtgever:

Conformiso

Website:

www.conformiso.nl