Logo en boek voor Boerin Agnes


Agnes Lensing – Van de Ven plaatste een aantal weken terug een oproep op Linkedin voor de opmaak van een boekje, logo en website. Waarvoor? Omdat Agnes haar verhaal als boerin graag aan Nederland wil vertellen. Met als doel dat men (consument, politiek, bedrijfsleven) meer besef krijgt over wat het boerenbestaan anno nu inhoudt. Agnes ontdekte dat veel mensen (ook beleidsmakers) geen idee hebben hoe het de boeren vandaag de dag in de praktijk vergaat. Denk hierbij aan de effecten van de huidige wet- en regelgeving, de enorme (technologische) ontwikkelingen die boeren de laatste jaren hebben doorgemaakt.

Agnes vertelt haar verhaal. Waarom kiest zij vol passie en overtuiging voor het boerenbestaan? Dat ze zich niet het veld uit laat slaan en alles op alles zet om haar ideale beeld te realiseren.

Creatie Maakt Alles creëerde een logo, visitekaartje, website en een persoonlijk boekje. Hiermee trekt zij de theaters in om haar verhaal te vertellen en biedt ze op de boerderij rondleidingen en een vergaderruimte aan. Eén ding is tekenend voor Agnes: ze zet alles op alles om haar ideale plaatje als boerengezin neer te zetten en te behouden.

Het logo bevat het persoonlijke handschrift van Agnes. Wanneer je het boekje koopt en je bent in de gelegenheid om het door Agnes te laten signeren… dan herken je het meteen 🙂
Het logo bevat een groen en blauw gedeelte, wat het weiland en de blauwe lucht vertegenwoordigd. Het ruitjes motief staat voor landelijk.

De stijl is strak, persoonlijk en tijdloos. Maar bovenal: het vertaald wie Boerin Agnes is. Een krachtige vrouw die zich inzet voor het boerenbestaan, van haar eigen gezin maar ook voor iedere andere boer in Nederland.

Bekijk ook de website die we voor Boerin Agnes hebben gemaakt

Client:

Boerin Agnes

Website:

www.boerinagnes.nl