Logo & Huisstijl Vastgoed Totaal


Wij hebben in 2018 Vastgoed Totaal (gevestigd in Bakel) begeleidt bij de opstart en lancering van hun nieuwe bedrijf. Vastgoed Totaal ondersteunt en begeleidt in iedere fase van bouwen of wonen. Dit bieden zij aan middels de drie disciplines die zij in huis hebben: de makelaar, de bouwmanager en de woonstylist. Bij dit project zijn we begonnen met het doen van een onderzoek onder de lokale bevolking, met de vraag of zij open zouden staan voor een vastgoed bedrijf die de gehele ondersteuning biedt bij woningkoop/-aankoop, bouw of verbouwing. Dit bleek positief te worden ontvangen. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek hebben we de bedrijfsnaam bedacht en een passende slogan: Realistisch wonen en bouwen.

Om het concept snel en eenvoudig uit te leggen aan mensen hebben we de huisstijl opgedeeld in 3 functies en thema’s: de makelaar, de bouwmanager en de woonstylist.

Dat is vervolgens uitgewerkt in elke uiting die nodig was om het bedrijf sterk en opvallend te positioneren. Vastgoed Totaal vestigde zich in een nieuwe locatie midden in het dorp. Op een prominente plek, waar mensen hun altijd kunnen zien en makkelijk en snel kunnen binnenlopen voor een vraag of afspraak. Het concept slaat aan!

Lees hoe we dit totaalproject hebben opgezet en begeleidt en hoe de klant dit heeft ervaren »

Opdrachtgever:

Vastgoed Totaal

Website:

www.vastgoed-totaal.nl