Marketingafdeling opzetten Vermeulen & Den Otter »

Marketingafdeling opzetten Vermeulen & Den Otter »


Bij Vermeulen & Den Otter helpt Creatie Maakt Alles met het opzetten van de marketingafdeling. Het fundament hiervoor is een jaarplanning met progressielijst op gedetailleerd taakniveau, die dient als houvast voor de organisatie. Alles wat te maken heeft met marketing is onder de loep genomen en heeft Creatie Maakt Alles op een praktische manier nieuw leven geblazen in: social media, diverse marketingacties waaronder ‘Alles in de tent 50%’ en ‘Efteling theater de gelaarsde kat’, het verzorgen van mailings en daarnaast verschillende advertenties opgezet en ontworpen. Verder worden er statistieken bijgehouden van de resultaten.

Check: www.facebook.com/VermeulenDenOtter

Bas Vermeulen schreef een mooie referentie over het werk van Creatie Maakt Alles bij Vermeulen & Den Otter:

Hanneke kwam op ons pad via een wederzijdse zakenrelatie. Ik wilde graag onze afdeling sales en marketing nieuw leven in blazen omdat een nieuw iemand daar de leiding kreeg, en omdat met zowel eigen winkels als verkoop aan bedrijven soms niet duidelijk was hoe bepaalde zaken het best opgepakt moesten worden. Ook is er met social media zoveel veranderd de laatste paar jaar, dat enige hulp met het opnieuw optuigen van deze afdeling gewenst was.

Vanaf dag 1 klikte het prima tussen Hanneke en eigenlijk iedereen. Op een praktische manier weet Hanneke onze eigen mensen te stimuleren en motiveren, want ze komt natuurlijk voor een bepaalde periode af en toe op deze afdeling helpen, maar dat is niet blijvend. Er is een prachtige samenwerking ontstaan waarbij steeds meer ideeën vanuit ons bedrijf komen, en dat was net de bedoeling. Hanneke: dank voor je pragmatische manier van werken: dat past fantastisch bij ons!