Succesvolle marketingondersteuning voor A.S.E. Repair en VCC BV

Succesvolle marketingondersteuning voor A.S.E. Repair BV en VCC BV

VCC BV en A.S.E. Repair BV zijn twee zusterondernemingen gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van appendages in de stoom-, proces- en cryogene industrie. Denk aan producten als regelkleppen, reduceertoestellen, peilglazen, veiligheden, afsluiters en actuators. VCC BV is hierbij verantwoordelijk voor de levering van deze producten en A.S.E. Repair BV voor installatie, onderhoud en reparatie.

Zichtbaarheid is belangrijk

Wij ondersteunen VCC BV en A.S.E. Repair BV sinds 1,5 jaar met de marketinguitingen, zowel online als offline. Deze uitingen bestaan uit het ontwerpen van folders en banners, het creëren van relevante video content, het schrijven van artikelen en interviews, het ontwerpen van een landingspagina’s op de website, het versturen van nieuwsbrieven en het beheren van de social media kanalen. Het doel is om beide bedrijven sterk te positioneren, meer (online) zichtbaarheid te creëren en om een positieve bijdrage te leveren aan de conversie.

Ron van de Weerd, eigenaar van VCC BV en A.S.E. Repair BV, is tevreden over de huidige samenwerking: “Het is belangrijk om ten alle tijden zichtbaar te zijn in de markt. We hebben dit op diverse manieren proberen te organiseren. Sinds 2017 werken we samen met Creatie Maakt Alles, de deeltijd marketingafdeling op afstand. En dit werpt zijn vruchten af!”.

Structurele ondersteuning

Maandelijks wordt er een vast aantal uren ingesteld, waarin de marketing inzet voor A.S.E. Repair BV en VCC BV door onze co-workers gewaarborgd wordt. De markt waarin de bedrijven zich begeven is specifiek. Daarom houden we gezamenlijke brainstormsessies met A.S.E. Repair BV en VCC BV. Tijdens deze brainstormsessies wordt er gespard over de meest effectieve marketinguitingen. Gebaseerd op resultaten en op de kansen die we zien.

Ron geeft aan dat hij de betrokkenheid bij zijn bedrijf en de onderlinge klik erg waardeert. “De kracht van de samenwerking zit in de aanpak van Creatie Maakt Alles, zij stellen zich leergierig op, vragen goed door en proberen onze markt écht te begrijpen. Zo ontstaat er een echte co-creatie waardoor de meest effectieve uitingen gecreëerd worden”.

Bekijk hier één van de door ons gecreëerde video's. 

Opdrachtgever:

A.S.E. Repair BV en VCC BV

Website:

https://vccbv.nl//