Ons Adagium Magazine: een relatiemagazine van 70-pagina’s

Ons Adagium Magazine: een relatiemagazine van 70-pagina’s

Adagium Bedrijfsoverdrachten brengt jaarlijks een relatiemagazine uit vol met interessante artikelen, tips en interviews met klanten en medewerkers. In de editie van 2020 wordt teruggeblikt op het geweldige jaar dat Adagium in 2019 gekend heeft én wordt ook vooruitgekeken naar wat het komende jaar zal brengen.

Creatie Maakt Alles heeft, na de succesvolle editie van vorig jaar, ook in 2020 de volledige ontwikkeling van het magazine op zich genomen. Alle interviews zijn afgenomen, alle teksten zijn geschreven en het ontwerp en oplevering is door het team van Creatie Maakt Alles uitgevoerd. Een geweldig project om van begin tot eind uit te voeren.

Ieder bedrijf een goed vervolg

De adviseurs van Adagium begeleiden ondernemers bij bedrijfsoverdrachten. Inmiddels hebben zij ruim 200 ondernemers begeleid bij de aankoop of verkoop van een onderneming. Het Ons Adagium magazine wordt verspreid onder relaties en geeft jaarlijks een prachtige weergave van persoonlijke ondernemersverhalen rondom de aankoop of verkoop van een onderneming.

Albert Dominicus, Senior partner bij Adagium, vertelt: “Sinds twee jaar brengen wij het Ons Adagium magazine één keer per jaar uit en bieden wij de lezer een prachtig magazine met 70 bladzijdes aan verhalen en artikelen. Dit is het 2e jaar dat Creatie Maakt Alles de volledige ontwikkeling op zich heeft genomen en het eindresultaat is wederom fantastisch. Er ligt een magazine waar wij als Team Adagium trots op zijn”.

Blader hier door het Ons Adagium magazine heen. 

Een echte co-creatie

De ontwikkeling van het magazine vindt volgens een strak proces gedurende het jaar plaats. Vanuit het team van Creatie Maakt Alles zijn een marketingspecialist, copywriter en grafisch vormgever betrokken.

De interviews met klanten worden afgenomen zodra een fusie of overname afgerond is. Onze copywriter neemt het interview af en werkt het artikel uit. Een fotograaf verzorgt vervolgens de fotografie voor ondersteunend beeldmateriaal. Het artikel wordt na oplevering direct online gedeeld.

In samenspraak met de opdrachtgever wordt vervolgens alle content verzameld en start de ontwikkeling van het magazine. Onze marketingspecialist leidt het project en onze grafisch vormgever neemt de gehele opmaak van het magazine voor rekening. Het magazine vol interviews, inhoudelijke artikelen en overige relevante content legt al 2 jaar perfect de energie van Adagium vast en sluit naadloos aan op de waarden en cultuur van de organisatie.

Tijdens een heerlijke lunch in Lunchcafé Hangop bij Willem Twee werd het 1e exemplaar van de 2020 editie van Ons Adagium overhandigt aan het voltallige team van Adagium. Op naar de volgende editie!  

Opdrachtgever:

Adagium Bedrijfsoverdrachten

Website:

https://www.adagium.nl