Relatiemagazine: 66 pagina’s vol inspirerende verhalen

Relatiemagazine: 66 pagina’s vol inspirerende verhalen

De opdracht was helder: ontwikkel een relatiemagazine van 66 pagina’s voor Adagium Bedrijfsoverdrachten. Het ‘Ons Adagium’ magazine wordt jaarlijks uitgegeven en is een verzameling van klantinterviews, interne interviews, inhoudelijke artikelen en relevante tips. Creatie Maakt Alles verzorgde:

  • Projectcoördinatie
  • Afnemen van interviews
  • Schrijven van alle teksten
  • Verzorgen van de volledige vormgeving
  • Fotografie
  • Drukwerkbegeleiding
Een effectieve uitvoering

Het mooie van dit concept is dat de content on the job gecreëerd wordt. Gedurende het jaar neemt Creatie Maakt Alles diverse interviews af en wordt de content gemaakt. Deze content is direct inzetbaar voor de online kanalen, maar komt dus ook van pas voor in het magazine. Het ‘Ons Adagium’ magazine is daarmee een direct eindproduct vanuit de structurele marketingondersteuning die Creatie Maakt Alles biedt aan Adagium.

Resultaat om trots op te zijn

Creatie Maakt Alles nam de lead in de content creatie en de ontwikkeling van het magazine. Na uitvoerig redactieoverleg is de finale versie opgeleverd en gedrukt in 500 stuks. De magazines worden vervolgens door Adagium verspreid onder haar relaties.

Het magazine is een uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar wat er komen gaat. Ons Adagium geeft relaties daarmee een uniek en volwaardige inkijk in de wereld van Adagium. 

Albert Dominicus, partner bij Adagium, vertelt over de samenwerking: “Al jaren ondersteunt Creatie Maakt Alles ons bij het maken van ons jaarlijkse relatiemagazine Ons Adagium. Samen met Hanneke en Jochem bouwt ons team op deze wijze aan echte betrokkenheid met onze relaties. Wij zien Hanneke en Jochem dan ook echt als het verlengstuk van ons bedrijf: no-nonsense en betrokken met ambitie naar de toekomst”.

Benieuwd naar het magazine? Blader er hier eens digitaal doorheen:
https://lnkd.in/drRdePt

Opdrachtgever:

Adagium bedrijfsoverdrachten

Website:

https://www.adagium.nl