Nu ook de landingspagina voor The ART of YOU models live!

Nu ook de landingspagina voor The ART of YOU models live

Een aantal weken geleden deelden wij de link naar de landingspagina van the ART of YOU studios met jullie, vandaag presenteren wij de landingspagina van the ART of YOU models.

De landingspagina is volledig in ‘Instagram’-stijl opgemaakt omdat de doelgroep zeer actief is op dit social media platform. Neem hier maar eens een kijkje. The ART of YOU models heeft als doel de positie van het model te versterken, zowel qua toekomstkansen als het zorgen voor een veilige werkomgeving.

Modellen krijgen twee keer per jaar een portfolio shoot, worden in verbinding gebracht met eventuele opdrachtgevers en krijgen begeleiding en workshops verzorgt door professionals uit het vak. “The ART of YOU is opgericht om ambitieuze modellen kansen te bieden” aldus de fotograaf en oprichter Frans van Zon.

Dit hebben we duidelijk naar voren laten komen op de landingspagina. De video die je treft op de landingspagina is ook door Creatie Maakt Alles gemaakt en onderdeel van een drietal video’s die ingezet worden voor Social Media advertising.

Opdrachtgever:

The ART of YOU models

Website:

https://www.theartofyou.net/modellen//