Marketingondersteuning voor studentenvereniging Gremio Unio

Marktetingondersteuning voor studentenvereniging Gremio Unio

Gremio Unio, de studentenvereniging van de HAS uit ’s-Hertogenbosch, zocht creatieve ondersteuning bij het aantrekken van nieuwe leden tijdens de Coronacrisis. We zijn begonnen met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie waren 4 bestuursleden van Gremio Unio en 2 medewerkers van Creatie Maakt Alles aanwezig.

Nieuwsbrieven & winactie
Tijdens de brainstormsessie werd besloten dat we Gremio Unio op een aansprekende manier onder de aandacht van potentiële nieuwe leden wilden brengen. Tegelijkertijd was het doel ook informeren over de voordelen van een lidmaatschap op een informele manier. De keuze viel op het versturen van een nieuwsbrieven reeks met tips en tricks voor het studentenleven, nieuwtjes en informatie over de vereniging. Op deze manier kon Gremio Unio zich sterk profileren als de studentenvereniging van HAS en de studentenstad Den Bosch. Ook leerden de toekomstige eerstejaars Gremio Unio zo op een laagdrempelige manier kennen.

Om inschrijvingen te genereren is er een toffe winactie georganiseerd waarbij er prijzen als een helikoptervlucht, een tegoedbon voor een studentenkamer make-over en een swap-fiets werden verloot.

Studenten konden zich inschrijven via een landingspagina welke gepromoot werd o.a. via social media maar ook middels een door Creatie Maakt Alles ontwikkelde flyer. De flyer was opgemaakt in dezelfde stijl als de landingspagina. Met dank aan HAS is de flyer naar alle toekomstige eerstejaars per post verstuurd. Ruim 170 studenten hebben zich aangemeld voor de nieuwsbrieven en hiervan zijn er 160 ook lid geworden van de vereniging. Wat ons en Gremio Unio betreft een mooi resultaat!

Bekijk hier de landingspagina. 

Rittenkaart
Gremio Unio werkt met een rittenkaart. Via deze kaart koopt een klant een betaald aantal uur marketingondersteuning. Deze kan ingezet worden op een (of meerdere) moment(en) naar keuze. Zo kunnen we echt ondersteuning op maat bieden.

Ben jij of ken jij een (toekomstig) student in Den Bosch die graag nieuwe mensen wil leren kennen en ondanks deze rare tijd meer uit zijn/haar studententijd wil halen? Ga dan snel naar Gremio-Unio.nl, of deel deze link. 

Opdrachtgever:

Gremio Unio

Website:

https://www.gremio-unio.nl//