Marketingondersteuning Frutesse Fruitstroop »

Marketingondersteuning Frutesse Fruitstroop »


Creatie Maakt Alles ondersteunt Frumarco sinds 1,5 jaar bij de marketing voor hun eigen stroopmerk Frutesse Fruitstroop. Wij zijn gestart met een onderzoek, waarbij wij duidelijk inzicht kregen in het algehele beeld van en de kennis over stroop bij de doelgroep. Op basis van deze informatie hebben we het social media beleid geoptimaliseerd, de boodschap meer toegespitst op de doelgroep en de juiste (media)partners geselecteerd om de gewenste (online) strategie mee uit te rollen.

Aanpak ~ Het doel van Frutesse is om de algehele bekendheid en het enthousiasme voor het product appelstroop te vergroten onder de Nederlanders. Denk je aan stroop, dan denk je aan Frutesse. Dit doen we door Frutesse online sterk vindbaar te maken met interessante content, facebook campagnes, een fandag, de joint promotion campagne ‘De boer op met Frutesse’, linkbuilding, een samenwerking met receptenplatform Smulweb en de lancering van een mini-drama serie.

Referentie Paul Visschers Frumarco ~ Hanneke heeft zich in heel korte tijd eigen gemaakt met ons product stroop en het gevoel om ons merk Frutesse. Hanneke is in korte tijd een trotse vruchtenbereider van Frumarco geworden. Waar we in het verleden meer ad hoc met onze uitingen bezig waren, zorgt zij nu voor een beleidsmatige aanpak. We hebben nu een duidelijk plan voor de komende periode waardoor we beter zichtbaar en op de juiste plaatsen te zien zijn. Daarnaast past Hanneke zich makkelijk aan, maar is ook duidelijk en direct, waardoor de samenwerking intern en extern  makkelijk en vlot verloopt. Met andere woorden een aanrader voor MKB bedrijven die vooruit willen.