Lanceringscampagne voor Next Move Makelaars

Creatie Maakt Ales heeft bijgedragen aan de lanceringscampagne van Net Move Makelaars. Next Move Makelaar is opgericht door Frank Reede en is een makelaarskantoor dat zich richt op de volledige woningmarkt: zowel aankoop, verkoop als verhuur. De makelaar onderscheid zich door een actieve verkoopstrategie – de klant wordt per week op de hoogte gebracht van de activiteiten die Next Move Makelaars onderneemt om de woning onder de aandacht te brengen.

Next Move Makelaars is opgericht in 2019. Het doel van de lanceringscampagne was het creëren van naamsbekendheid en online zichtbaarheid, zodat zij een vliegende start konden maken in de markt.

Logo en Huisstijl
In 2019 heeft Creatie Maakt Alles het logo en de huisstijl voor Next Move Makelaars ontwikkeld. Frank, de oprichter, wilde graag uitstralen dat hij de helpende hand is bij het bepalen van een ‘next move’, oftewel het (ver)kopen van een huis. In het logo zie je dan ook subtiel de pijl in de vorm van een huisje dat naar recht wijst, dat vooruitgang en de volgende stap symboliseert. Nadat deze opdracht afgerond was, was het tijd voor de lancering van Next Move Makelaars.

Lanceringscampagne
De campagne bestond uit een winactie, het instellen van een e-mail automation, het opstellen en schrijven van de inhoud van de nieuwsbrief, het optimaliseren van de website teksten en het schrijven en rondsturen van een persbericht.

Marketingondersteuning
We blijven, in samenwerking met Frank, nadenken over de beste marketingstrategie en de uitvoering hiervan voor meer zichtbaarheid en leads. Zo zijn we onlangs gestart met het uitvoeren van Google Ads, waarbij we gericht op de juiste zoekwoorden, campagnes inrichten.

We zijn trots op de marketingactiviteiten die we tot nu toe hebben uitgevoerd en hopen dat we nog lang mogen samenwerken met Next Move Makelaars.

Opdrachtgever:

Next Move Makelaars

Website:

https://www.nextmovemakelaars.nl/