What if?

Wat nu als ik ga doen waar ik van droom? Al maak ik maar gewoon een beginnetje, om te kijken wat er gebeurt. Dat kan nooit kwaad, toch?

In januari startte ik heel enthousiast en vastberaden met mijn nieuwe avontuur. Ik stortte me in afspraken, werkte mijn ondernemers- en financieel plan uit. Mijn doel, mijn positionering en mijn boodschap werden duidelijk. En die begon ik te verkondigen. Vol verbazing kwam ik tot de conclusie dat iedereen enthousiast op mijn verhaal reageerde. ‘Goed plan Hanneke, dat gaat ‘t helemaal worden.’ En: ‘Als iemand het lukt Hanneke, dan ben jij het wel.’
Wow.. wat een vertrouwen hebben mensen in mij zeg.

En dat zet zich voort. Ik kom bij prachtige bedrijven en ben met enorm inspirerende mensen in gesprek. Enja, dan komen er ook interessante vragen en mogelijkheden op je pad. Want ik bewandel het juiste pad! De dingen die ik graag wil, waarin ik de eerste stappen heb gezet, worden werkelijkheid.
Wow… ik krijg steeds meer vertrouwen in mijzelf zeg.

Afgelopen week werd ik geïnspireerd door een interview met o.a. Claudia Zwart (van november 2013) bij Sublime FM. Zij triggerde mij met een heel kort zinnetje: ‘What if?’ Zo is haar grote avontuur om vrouwelijk leiderschap over de hele wereld in kaart te brengen gestart en uitgegroeid tot een prachtig en groots project genaamd Global Women Leadership. Die ene vraag heeft haar gestimuleerd om te starten, niet wetende wat het haar zal brengen. En precies dat gevoel, dat voel ik nu.
Wow.. mijn droom heeft ook vertrouwen in mij zeg.

Het enige wat ik hoef te doen is doorgaan met dat wat ik al doe. En de volgende stap van mijn etappe nemen: ondanks mijn gezonde onzekerheid mijzelf overgeven aan deze nieuwe kansen, projecten en contacten.
Wow.. ik realiseer mijn eigen droom zeg.

Afbeelding: deze afbeelding van Robin Sharma zag ik op Facebook en inspireerde mij in aansluiting op bovenstaande verhaal.