Welkom in het team: Melle!

Welkom in het team: Melle!

Vandaag stellen wij graag een nieuwe medewerker aan jullie voor. Melle is in november bij ons gestart en hij vertelt jullie graag wat meer over zichzelf!

Hi! Mijn naam is Melle Bloemen, 25 jaar oud en sinds twee maanden actief aan de slag als marketingcommunicatiemanager bij Creatie Maakt Alles.

Met een achtergrond als freelancer in de muziekindustrie, waarmee ik ervaring heb mogen opdoen als marketeer, projectmanager en artist manager, weet ik hoe het is om uitdagende projecten in goede banen te leiden. Bij Creatie Maakt Alles krijg ik de ruimte om deze ervaring toe te passen, om mijn creativiteit de vrije loop te laten binnen diverse projecten en samen met een hecht team van creatieve talenten te werken. Er worden fantastische dingen gecreëerd en ik ben dan ook trots om hier een onderdeel van te mogen uitmaken.

Ik voelde mij hier vanaf de eerste dag direct thuis en kijk uit naar een toekomst vol indrukwekkende creaties, mooie samenwerkingen en toffe opleveringen! Vertelt Melle enthousiast.

Wil jij ook bij ons mooie team van collega’s horen? Bekijk dan alle openstaande vacatures via: https://lnkd.in/ePpFDK_i of stuur een open sollicitatie!