Nieuwe stagiaire Robin!

Nieuwe stagiaire Robin

Nieuwe stagiaire Robin!

Aflopen maand is Robin gestart met stagelopen bij Creatie Maakt Alles! Wij heten Robin van harte welkom.

”Ik ben Robin Swinkels, 22 jaar oud en woon in Nuenen. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Commerciële economie op Fontys Hogescholen te Eindhoven. Ik ga stagelopen bij Creatie Maakt Alles, omdat ik meer wil leren over verschillende marketinggebieden. Bij schoolprojecten neem ik vaak het voortouw. Verder vind ik het leuk om met grafisch vormgeving bezig te zijn. Ik word omschreven als creatief, flexibel en leergierig.

Het liefst ben ik met meerdere opdrachten tegelijk bezig en leer ik zo veel mogelijk over verschillende dingen. Als ik voor iemand aan het werk ben, wil ik ook daadwerkelijk een bijdrage leveren. Zo zal ik zorgen dat het werk dat ik maak altijd van hoge kwaliteit is en naar wens van de opdrachtgever. Ik luister naar mensen en haal daar uit wat ze van iets verlangen en zet hier mijn creativiteit op in.’’