Een nieuwe collega in ons team!

Een nieuwe collega in ons team!

Een nieuwe collega in ons team!

Sinds 1 augustus 2020 hebben we het genoegen om Karin de Keijzer in ons team te hebben. Zij is vanaf heden onze vaste grafisch vormgever en heeft in de afgelopen weken al bewezen hoe waardevol ze voor ons team is. Wij zijn blij dat ze aan boord is en we hopen dat we samen veel mooie creatieve producties mogen maken 🙂

Maak kennis met Karin de Keijzer

“Een vriendin stuurde de vacature voor Grafisch Vormgever binnen Creatie Maakt Alles door en na even op de website gekeken te hebben dacht ik: ‘ik kan simpelweg niet NIET solliciteren, wat een tof bedrijf!’. Daarna is het allemaal heel snel gegaan en ondertussen heb ik mijn eerste maand er al weer opzitten. In deze korte tijd heb ik ook al aan verschillende projecten mogen meewerken; wat een leuke klanten en een geweldig team om voor en mee te mogen werken. Het enthousiasme en de positiviteit werken hier aanstekelijk”.

“Ik heb na mijn studie ‘Grafisch ontwerpen’ aan AKV|St.Joost voor diverse bedrijven gewerkt. Ik word ontzettend blij van mooie eindresultaten, maar ook van lekker nauwkeurig werken en kritisch omgaan met zowel beeld als tekst”.

“Mijn vrije tijd breng ik ook graag creërend door, ik hou van koken (en eten :)), kleding maken en lezen”.