Kennismaken met onze nieuwe collega Gwen

Kennismaken met onze nieuwe collega Gwen

Kennismaken met onze nieuwe collega Gwen

Vanaf 1 oktober is ons team uitgebreid met maar liefst drie nieuw collega’s in het team. Gwen gaat hier de grafische werkzaamheden uitvoeren en onze interne planning beheren. Hier stelt ze zich even voor!😁

 

‘’’Mijn naam is Gwen Goevaerts. Ik ben 21 jaar en woon in Liessel. Best een eindje verderop inderdaad. Via een vriendin kwam ik uit bij de vacature voor Grafisch Vormgever waar ik vrijwel direct op gesolliciteerd heb. In juni ben ik afgestudeerd als Ruimtelijk Vormgever en heb ik een aantal stages meegelopen als Grafisch Vormgever bij o.a. een reclamebureau. Dit is dus mijn eerste, echte baan. Vet spannend eigenlijk. Vanuit zo’n klein dorpje naar de grote stad, dat was toch echt wel even anders! Maar ik hou wel van een uitdaging en ik ben super benieuwd naar alle leuke projecten die er nog aan komen. Ik heb heel veel zin om hier bij Creatie Maakt Alles aan de slag te gaan als Grafisch Vormgever én de taak Planning over te nemen. De eerste drie weken zijn voorbij gevlogen en heb ik al gemerkt dat ik in een kei leuk team terecht ben gekomen. In mijn vrije tijd zit duik ik ook graag in de wereld van Adobe om meer te leren of gewoon zelf wat te ‘knutselen’. Verder houd ik ook wel van een goed feestje in de kroeg. Hopelijk zullen we die hobby ook gauw weer mogen uitvoeren! 😁’’