De kracht van het netwerk

De kracht van het netwerk

** Hanneke Pepers vertelt over de samenwerking met Adagium. Dit interview is gepubliceerd in het nieuwe magazine OnsAdagium **

Adagium werkt sinds 2017 samen met Creatie Maakt Alles, het marketingbureau voor effectieve MKB-marketing. “Wij vormen de deeltijd marketingafdeling voor Adagium en zetten onze expertise in om Adagium beter zichtbaar te maken naar de buitenwereld,” vertelt Hanneke Pepers van Creatie Maakt Alles. Hanneke is samen met Jochem Palubski en Ana-Maria Marin onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit jubileumnummer van Ons Adagium.

Het verbinden van mensen

“De wijze waarop we al op meerdere manieren ons netwerk hebben kunnen delen, tekent onze samenwerking en onze gedeelde visie op ondernemerschap. Zo zijn we via Roland Simons van Altavilla met Adagium in contact gekomen. Heeft Albert Dominicus ons weer aanbevolen bij Oliver IT. En werken we nauw samen met huidige partners zoals MarketEagle en Drukkerij Bek. Andersom heb ik Adagium ook met waardevolle ondernemers in contact kunnen brengen,” vertelt Hanneke. “Altijd de mogelijkheid zien om mensen met elkaar te verbinden zodat er toegevoegde waarde ontstaat.”

Het creëren van content

“Adagium heeft prachtige verhalen die gedeeld mogen worden. Wij schrijven deze verhalen en delen ze via de website en social media. Zo laten we zien wie de gezichten achter Adagium zijn, hoe en met wie zij werken en waar zij als onderneming voor staan. Het doel is om de persoonlijkheid en waarden van Adagium op een consistente manier over te brengen,” vertelt Hanneke. “We verzamelen interessante content, interviewen mensen en schrijven vervolgens de artikelen,” vult Jochem aan.

Adagium is een mensen-bedrijf

“Met de interviews die we voor dit magazine hebben mogen voeren zijn we nog meer tot inzicht gekomen wat voor mensen-bedrijf Adagium is,” vertelt Jochem. “Klopt. Het is mooi om te zien hoe kleine herinneringen een blijvende impact hebben op mensen. Dat die dus belangrijker zijn dan de grootte van een deal of een gewonnen prijs. We zijn trots om met zo’n team te mogen werken,” sluit Hanneke af.