Met meer kennis aan boord is er meer mogelijk

Met meer kennis aan boord is er meer mogelijk

Met meer kennis aan boord is er meer mogelijk

Waar het ooit om begonnen is

Mijn missie is om MKB ondernemingen te helpen in een verbeterde inzet van hun marketing. Zij zijn namelijk de motor van onze economie, daarom vind ik het zo mooi om juist aan deze bedrijven bij te dragen. Daarnaast voel ik me nauw betrokken bij MKB ondernemers. Zij zijn persoonlijk, hun onderneming is authentiek, ze werken vaak erg pragmatisch en doelgericht. Voor veel MKB bedrijven is het moeilijk om marketing structureel en goed in te bouwen in de organisatie. Daar komen wij om de hoek kijken.

Deeltijd marketing afdeling

Bij veel MKB bedrijven staat marketing op de agenda, maar is het vaak een activiteit die één van de medewerkers er bij moet doen. Daardoor is er onvoldoende focus en gaan de andere werkzaamheden meestal voor. Met een deeltijd inzet van een professional is dit probleem eenvoudig op te lossen.

Het levert structurele en professionele zichtbaarheid op (en geloof me, het netwerk gaat het zien en zal jou als ondernemer gaan vertellen hoe goed je bezig bent). Maar zorgt ook voor enthousiasme in het bedrijf. Medewerkers zijn er trots op om hun werk te delen met de buitenwereld. En natuurlijk werken we aan leads en verkopen, gefundeerd en realistisch.

Het concept klopt… en dat heb ik geweten.

De groei ging sneller dan ik had verwacht

In 2018 hebben we een mooie groei doorgemaakt. Inmiddels werken we in een team van 16 specialisten waardoor er meer kennis en ervaring aan boord is dan er voorheen was. Co-workers zijn op basis van vaste uren of op projectbasis aan het platform van Creatie Maakt Alles verbonden. Bij de meeste opdrachten zetten we een duo of team neer, zodat de klant nooit misgrijpt en werkzaamheden slim verdeelt kunnen worden. Deze duo’s inspireren elkaar, vullen elkaar aan of controleren elkaars werk.

Werken met co-workers

De co-workers waarmee we werken hebben ieder hun eigen specialisme. Zo hebben we bijvoorbeeld een team van vormgevers, een team van marketing communicatie professionals en een team van social media specialisten. Wanneer een co-worker aan de slag gaat bij een bedrijf heeft hij (en dus ook de klant) de backup van de kennis van de andere teamleden. Dus met één co-worker heb je de ingang tot een team van specialisten waarmee we praktisch ieder vraagstuk coveren.

~ Hanneke Pepers

Bekijk het team »

.