Fotoshoot in een sprookje…

Zondagochtend, 1 juni, rijden we om 8:00 u naar de prachtige omgeving bij Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther. Ik wilde daar graag vroeg in de ochtend afspreken. Op de één of andere manier heeft de ochtend een bijzonder effect op de natuur, het lijkt wel of je aan alles ziet en voelt dat het ontwaakt. Zo heb ik deze locatie al vaak ervaren als ik er ‘s ochtends vroeg voorbij kwam. Elke keer weer had ik het gevoel dat ik door een sprookje reed.
Dus ik hoopte op die sprookjesachtige weersomstandigheden, de sfeer, het groen en een mooie lucht. Onderweg in de auto vertel ik Arnold dat ik eigenlijk niet weet welke pose of houding ik zou moeten aannemen, dat ik geen enkel beeld op mijn netvlies heb. Hij stelt me gerust. Laten we ter plekken kijken wat we aantreffen en blijf vooral lekker jezelf. De sterke behoefte om deze foto juist daar te maken moet voldoende zijn voor een mooie plaat. En dat blijkt.

Klik op dit audiofragment en je begrijpt precies wat ik bedoel…

Arnold, dankjewel. Ik kan iedereen aanbevelen om zo’n avontuur met jou aan te gaan!
www.reyneveld.info