Even voorstellen, onze nieuwe collega Mellisa

Even voorstellen, onze nieuwe collega Mellisa

Even voorstellen, onze nieuwe collega Mellisa

Binnen ons team hebben we een positief effect gemerkt na het verstevigen van ons interne team, met de komst van Joyce in augustus. Per 1 januari 2020 hebben we daarom de stap gezet om met een tweede vaste medewerker te gaan samenwerken: Mellisa Rizos.

Mellisa: “Aangenaam! Mijn naam is Mellisa Rizos en vanaf begin deze maand versterk ik het vaste team van Creatie Maakt Alles. Ik houd mij bezig met intern ondersteunende taken zoals de projectplanning en daarnaast werk ik ook mee aan externe projecten.

De afgelopen 3 jaar heb ik als marketing manager gewerkt bij BRESS Bredase Studentensport. Toen ik daar begon was er nog geen marketingafdeling. Mijn missie daar: structuur aanbrengen en alles op orde krijgen. Een aantal mooie doelen, zoals een recordaantal leden en een nieuwe website, zijn behaald waarna het voor mij tijd werd om verder te kijken.

Mijn kracht ligt in het schrijven van duidelijke teksten, content creatie en het ontwikkelen en uitvoeren van marketing campagnes. Ook kan ik goed plannen en organiseren en behoud ik gemakkelijk het overzicht. Eigenschappen die goed van pas komen wanneer je te maken krijgt met verschillende marketingvraagstukken voor diverse MKB bedrijven. Dan bewaak ik het overzicht!”

Mellisa Rizos
mellisa@creatiemaaktalles.com