Coming up soon: Business Improvement Centre

Coming up soon: Business Improvement Centre

Ik ervaar soms dat ik met mijn marketingactiviteiten beter zou kunnen scoren als ook andere onderdelen binnen de organisatie worden aangepakt. Daarom heb ik samen met mijn 2 collega’s Business Improvement Centre opgericht! Wij werken nauw samen en met een eenduidige werkmethode, ieder vanuit een eigen discipline;

  1.     Management en organisatie
  2.     Financiën
  3.     Marketing

Opleiden
Wij bieden ook workshops en trainingen in bovenstaande vakgebieden waarmee ondernemers, medewerkers of toekomstige consultants worden opgeleid. Kennis delen, zodat je deze zelf kunt toepassen, is het succes voor de lange termijn!

Binnenkort zijn we online. Toch al nieuwsgierig geworden?
Stuur mij dan een e-mail of bel 06-52447951