Zet je marketing in de steigers deze zomer

Zet je marketing in de steigers deze zomer

De zomerperiode is voor veel ondernemers een wat rustigere tijd. Ideaal dus om jouw marketing klaar te maken en in te richten voor het najaar. Nu heb je de tijd om dat rustig in te plannen en er goed over na te denken. Want wanneer verstuur je jouw nieuwsbrieven, wat ga je posten, wat zijn de onderwerpen en hoe creëer je al die content?

Onze zomeraanbiedingen kunnen je daar bij helpen. Met de nieuwsbriefbundel en de contentplannerdeal zorg jij ervoor dat jouw marketing goed opgezet wordt én klaar staat voor de komende maanden. Deze aanbiedingen zijn geldig tot 15 september 2016.

Interesse? Neem contact met ons op 

ContentplannerDeal Zomeraanbieding tot 15 september

Contentplannerdeal

Veel bedrijven zetten social media in om hun bedrijf te promoten. Wanneer je ongeveer 8 updates per maand plaatst, dan ben je zichtbaar en actief voor je doelgroep. Maar hoe kom je nu aan deze (minimale) 8 updates per maand? Een goede contentplanner is hierbij essentieel. 

Een contentplanner is een duidelijk overzicht van de onderwerpen of rubrieken waarbinnen je updates gaat plaatsen, de frequentie van die updates per maand én een volledig ingerichte kalender wanneer je deze updates plaatst. Deze structuur zorgt voor een gedegen social media aanpak. Additioneel verzorgen wij ook het ontwerp van de social media updates en het plaatsen ervan.

Wil jij de zekerheid van een goede continuïteit en diversiteit in updates op social media? Laat Creatie Maakt Alles dan jouw contentplanner opmaken voor € 250,- euro.

NieuwsbriefbundelZomeraanbieding tot 15 september

Nieuwsbriefbundel

E-mailmarketing is één van de meest effectieve (ondersteunende) middelen om je relaties te bereiken. Wanneer je 7x per jaar mailt dan blijf je onder de aandacht bij je klanten.

Uit ervaring blijkt dat veel bedrijven er simpelweg niet aan toekomen om de nieuwsbrief regelmatig te versturen. Creatie Maakt Alles ondersteunt hierbij en verzorgt de planning, opmaak én verzending van je nieuwsbrieven. Additioneel verzorgen wij ook het ontwerp in je eigen huisstijl en begeleiden wij bij het schrijven van teksten.

Voor jou een zorg minder, maar wel met de zekerheid dat je 7x per jaar onder de aandacht bent bij je relatiebestand. Deze nieuwsbriefbundel heb je al vanaf € 980,- per jaar.