Welkom Roel!

Sinds januari 2021 is Roel bij ons gestart als co-worker grafisch vormgeving & concept development. Daarnaast zal hij de rol van project owner op zich gaan nemen. Welkom Roel!

Roel: ‘Ik ben Roel en was al van jongs af aan geïnteresseerd in techniek en het maken van allerlei dingen. Toen ik op de middelbare school zat leerde ik mezelf in mijn vrije tijd verschillende programmeer talen aan en was ik al bezig met grafische programma’s. Mijn keuze voor een opleiding die het grafische van de kunstacademie combineerde met een technische en communicatie opleiding was dan ook precies goed.

De afgelopen 10 jaar ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor de marketing en conceptontwikkeling bij twee horeca zaken, waar ik ook mijn andere hobby – speciaal bier – heb kunnen combineren met mijn werk. Ik ben breed georiënteerd en denk graag in mogelijkheden. Bij Creatie Maakt Alles verwacht ik samen met een sterk team en co-workers met verschillende specialisaties hele diverse en sterke projecten op te leveren en zelf verder door te groeien en me te ontwikkelen binnen deze branche.’