Welkom in het team Vieve

Welkom in het team Vieve

Leuk nieuws! Vandaag is Vieve gestart als junior marketing & communicatie medewerker bij Creatie Maakt Alles. Vieve wil graag naast haar studie ervaring opdoen in het bedrijfsleven. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Naast dat haar studierichting en interesses aansluiten bij onze MKB marketing projecten, is ze erg gedreven en enthousiast. Eigenschappen die we heel erg waarderen en waar we graag mee omringt worden.

Vieve gaat ondersteuning bieden bij lopende marketingprojecten, van onderzoek doen, social media redactie tot het meedenken in strategie en plan. We vinden het heel leuk (en belangrijk) om op deze manier de nieuwe generatie enthousiast te krijgen (en houden) voor ons vak. Welkom Vieve!

Vieve: Ik ben Vieve Jaspers, ik ben 21 jaar oud en momenteel zit ik in de eindfase van de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch. Via mijn opleiding heb ik verschillende projecten in de praktijk uitgevoerd en onlangs heb ik met veel plezier als online marketeer stage gelopen bij Uitjesbazen.

Ik ben sterk geïnteresseerd in zowel marketing als communicatie en ik merk dat hier ook mijn kracht ligt. Mijn ervaring op dit gebied wil ik graag delen en verder uitbreiden, deze bijbaan bij Creatie Maakt Alles leent zich daar perfect voor! Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gezellig stappen met vrienden en vriendinnen. Momenteel deel ik mijn huiskamer met 4 toffe meiden. Ik maak ook met plezier tijd vrij voor een goed boek, een rondje hardlopen of een trip naar een (buitenlandse) leuke stad; dit zijn de momenten waarop de creatieve ideeën bij mij naar boven komen.   

Ik ga aan de slag bij Creatie Maakt Alles als junior marketing & communicatie medewerker en ga verschillende projecten ondersteunen o.a. op het gebied van content creatie en het beheren van social media kanalen. In mijn ogen leidt een combinatie van creativiteit en professionaliteit tot de mooiste resultaten en ik kijk ernaar uit om daar mijn steentje aan bij te dragen.”

Vieve Jaspers
vieve@creatiemaaktalles.nl