Eén contactpersoon, met toegang tot álle marketingskills

Eén contactpersoon, met toegang tot álle marketingskills

Eén contactpersoon, met toegang tot álle marketingskills

Wat ik regelmatig hoor wanneer ik met een MKB ondernemer in gesprek ben, is dat zij vaak bij veel verschillende partijen inkopen. Denk hierbij aan een grafisch vormgever, webdeveloper, tekstschrijver en online marketeer. Ieder werkt dan vanuit zijn eigen visie en specialisatie. Dat brengt met zich mee, dat wanneer er een vraag opkomt bij de MKB ondernemer, dat hij zelf uit moet zoeken bij wie van deze partijen hij het beste met deze vraag terecht kan. Een ander nadeel is, dat deze verschillende partijen niet altijd 100% op elkaar zijn afgestemd. Wat foutgevoelig is of extra tijd in communicatie en briefing met zich meebrengt.

Precies dat ondervangen wij met het concept van Creatie Maakt Alles. Inmiddels hebben we een team van meer dan 20 collega’s met verschillende skills. Wanneer je met Creatie Maakt Alles werkt, dan heb je één vast contactpersoon met direct toegang tot al deze andere specialisten.

De 5 voordelen op een rijtje

 • Je hoeft niet met 5 verschillende bureaus af te stemmen.
  De stijl, uitstraling, strategie van jouw bedrijf is duidelijk vastgesteld en toegankelijk voor de specialist die voor jouw bedrijf werkt. Alles onder één dak.
 • Je werkt samen met één hoofdcontactpersoon.
  Je hebt één hoofdcontactpersoon, die ook bij vraagstukken die door een andere co-worker worden uitgevoerd, betrokken blijft. Iedereen weet wat er speelt, met één hoofdaannemer.
 • Voorkom dat er meerdere visies ontstaan.
  Doordat we de visie, strategie, huisstijl van jouw bedrijf goed bewaken en archiveren, voorkomen we dat er visies of aanpak ontstaat die daar niet bij aansluiten. Eenduidigheid, in een goede samenwerking.
 • Dit zorgt voor een kosten- en tijdefficiënte samenwerking.
  Het team van Creatie Maakt Alles is goed op elkaar ingespeeld. Middels een eenduidige werkwijze, doelgerichte briefings, duidelijke taakstellingen en heldere planning kunnen we snel schakelen en leveren. Goed werk, vanuit een geoliede machine.
 • Je verschillende marketing uitingen beter op elkaar afgestemd.
  Doordat de co-workers die voor jouw bedrijf werken vanuit één visie en doelstelling werken, sluiten de daaruit voortkomende marketinguitingen ook beter op elkaar aan. We halen dus meer resultaat doordat we slim combineren, de boodschap sterker neerzetten en/of de leads via meerdere kanalen aantrekken.

Hoe meer we het collectief van Creatie Maakt Alles aan het uitbouwen en optimaliseren zijn, hoe meer dit soort voordelen en krachten duidelijk zichtbaar worden. Dat willen we natuurlijk graag delen. Want die voordelen zijn voor jouw MKB bedrijf interessant.

Ben jij nieuwsgierig hoe het team van Creatie Maakt Alles voor jouw MKB onderneming van toegevoegde waarde kan zijn? Wij ontdekken dit graag. In één meeting komen we vaak tot interessante mogelijkheden waarmee we de marketing van jouw bedrijf naar een next level tillen.

Lees ook hoe Creatie Maakt Alles in gegroeid