Referentie Jan & Mariëlle van Dientje

Referentie Jan & Mariëlle van Dientje

Mariëlle Schoenmakers aan het woord ~ “Horecabedrijf Dientje in Gemert, bestaat in zijn huidige facet al 10 jaar. Echter op een gegeven moment liepen we letterlijk vast op het marketing gebeuren. Hoe kunnen we ons bedrijf beter gaan profileren? We adverteerden, we zaten op social media, schreven redactionele stukken. Maar op de een of andere manier bereikten we onze doelgroep niet. En ook wisten we niet meer wat we met ons bedrijf wilde, we waren zoekende. Onbewust communiceerden we dit dus naar buiten. Onze ontwerper adviseerde daarom ‘Creatie Maakt Alles’, omdat hij vindt, dat Hanneke, als persoonlijkheid bij ons aansluit. Eerlijk, direct, positief, duidelijke en heldere communicatie.

Het eerste gesprek met Hanneke verliep goed, er was een klik. Hanneke vond alles interessant. Wij, als ondernemers zijnde waren de draad helemaal kwijt. Hanneke kwam met een advies, wat wij nooit zouden gaan doen, en het nut er niet van in zagen, namelijk: een enquête. Want, de antwoorden van onze vragen liggen op straat, was haar overtuiging. Wij –als bedrijf zijnde- hadden niets te verliezen, dus laten we het maar doen. En eerlijk is eerlijk, het resultaat was boven onze verwachting. We waren positief verrast. Door haar kwamen we in een positieve flow. Zien we het niet zitten, dan trekt Hanneke er ons letterlijk uit. Hanneke heeft een netwerk van professionals om haar heen. Zij kijkt welke netwerkcontacten bij jou aansluiten en wat jij als bedrijf nodig hebt, om jouw bedrijf op een hoger level te zetten. Voor ons is Creatie Maakt Alles het lichtpunt geweest naar de toekomst. We zijn als bedrijf volledig om gegaan in onze huisstijl, marketing, maar ook intern. Het bedrijf klopt weer, het past weer bij ons als een goed zittende jas. Met als resultaat, de gasten zien ons bedrijf weer zitten, de omgeving is enthousiast over ons nieuwe concept.

Voor ons is Creatie Maakt Alles, meer dan zomaar een marketingbureau. Hanneke kijkt, indien gewenst naar meerdere facetten, omdat het hele verhaal kloppend moet zijn van binnen naar buiten. En wat wij -als horecazaak zijnde- heel prettig vinden; Hanneke is daadwerkelijk betrokken bij ons bedrijf en zij is heel flexibel inzetbaar qua werktijden. Weekend en ’s avonds; wij kunnen op Hanneke bouwen in de breedste zin van het woord”.

Lees meer over de succesvolle herpositionering van Dientje.

dientje

 

 

 

 

Kerkstraat 9
5421 KX Gemert

0492-361417
info@dientje.nl
www.dientje.nl