Online Magazine ‘Conformiso in de praktijk’

Elke 2 pagina’s een andere klant en toch één verhaal in het nieuwe online magazine ‘Conformiso in de praktijk’.

Over Conformiso

Conformiso is dé partner op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging & privacy, gezond en veilig werken en milieu en duurzaamheid voor midden- en kleinbedrijf. Zij zorgen er dagelijks voor dat de bedrijfsvoering van opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht, dat zij voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen en dat hun medewerkers zijn getraind en opgeleid.

Het idee

Creatie Maakt Alles werkt al enkele jaren samen met Conformiso rondom haar grafische uitingen. Ditmaal was er de vraag of wij een online magazine konden ontwikkelen. 

De uitvoering

Wij zijn in gesprek gegaan met 6 klanten. Deze interviews hebben voor input gezorgd van het online magazine. Hieruit zijn positieve klantervaringen over Conformiso haar diensten. Vervolgens zijn de teksten gecombineerd met de door onze grafisch vormgever gecreëerde pagina’s om het Conformiso magazine tot een geheel te brengen.

Het resultaat

De hele vormgeving van het online magazine is verzorgd door Creatie Maakt Alles. In combinatie met strakke teksten is er een fris en leesbaar magazine gecreëerd. De samenwerking is vanaf het begin soepel verlopen. Van het eerste voorstel tot de uiteindelijke oplevering is dit project een succes gebleken.

In de toekomst zal Creatie Maakt Alles nog meer (grafisch) werk opleveren voor Conformiso.

Benieuwd naar het online magazine ‘Conformiso in de praktijk’? Bekijk het hier!

Opdrachtgever:

Conformiso

Website:

conformiso.nl