Marketingondersteuning voor Altavilla

Sinds 2016 ondersteunt Creatie Maakt Alles het bedrijf Altavilla dat bouwmanagement- en brandveiligheidsadvies levert. Door onze bijdrage is Altavilla meer met externe communicatie bezig, waardoor zij zich professioneler profileren.

Altavilla: twee specialismen onder één dak

Altavilla is actief in twee takken van sport, waarbij ze per tak een team van specialisten hebben. Het ene team adviseurs is gericht op bouwmanagement. Zij begeleiden de gehele bouwfase van concept tot oplevering bij grote bouwprojecten. Het andere team adviseurs is gericht op brandveiligheid en adviseren grote organisaties op het gebied van brandveiligheid van hun gebouw(en).

Continuïteit in communicatie

Vijf jaar geleden liep Altavilla tegen het probleem aan dat ze meer naar buiten wilden communiceren en dat zij zich professioneler wilden profileren. De externe communicatie werd bij het bedrijf niet structureel opgepakt. Om meer continuïteit te bieden in de communicatie van Altavilla bood Creatie Maakt Alles de helpende hand. Om de communicatie van Altavilla te verbeteren pakken wij verschillende zaken op. Zo maken we post updates en projectupdates voor de website en social-media-kanalen, schrijven we vacatureteksten, onderhouden en optimaliseren we de website, nemen we interviews af bij klanten en maken we af en toe foto’s of een bedrijfsvideo op locatie. De werkzaamheden die wij voor Altavilla verrichten zijn dus erg divers. Zo gaan we binnenkort ook aan de slag voor hen om het jubileumjaar te belichten.

Professioneel profileren

De diverse werkzaamheden die wij voor Altavilla uitvoeren resulteren in betere communicatie en een professionelere uitstraling naar buiten toe. Daarnaast is Altavilla ook gegroeid in zichtbaarheid en het aantal volgers op LinkedIn. Echter is het werven van nieuwe klanten niet per se de drijfveer geweest met de inzet van communicatie, het zal er zeker aan bijdragen.

Wat vindt de klant?

Altavilla is erg enthousiast over het afnemen van een abonnement bij Creatie Maakt Alles. Toen Creatie Maakt Alles aan de slag ging voor Altavilla werd er vanuit hen pro activiteit  door ons verwacht. Dit houdt in dat wij structureel goed werk voor hen leveren, zoals bijvoorbeeld het maken van projectupdates en post updates. De klant is zeer tevreden en vindt dat Creatie Maakt Alles dit tot op de dag van vandaag altijd goed oppakt. Wat ook op prijs wordt gesteld is dat wij het voor elkaar hebben gekregen om de medewerkers van Altavilla echt mee te krijgen om inbreng te leveren. Zo leveren zij af en toe een stukje tekst over hun werk of maken ze mooie foto’s die gebruikt worden voor de communicatie. Door de werkzaamheden die wij voor Altavilla uitvoeren, krijgen zij regelmatig leuke reacties over de communicatie-uitingen vanuit hun netwerk. Al met al is deze klant heel erg tevreden over Creatie Maakt Alles!

Opdrachtgever:

Altavilla

Website:

https://www.altavilla.nl///