IAMCLAUDIA: een zakelijke, menselijke én professionele website

IAMCLAUDIA: een zakelijke, menselijke én professionele website

Claudia Hopman, een klant waar we in het verleden al meer mee hebben samengewerkt, stelde ons in 2019 de vraag om te helpen bij een aansprekende en vooral passende website en het uitwerken van het logo.

IAMCLAUDIA

Claudia biedt 3 verschillende diensten aan; coaching, interim management en leadership. Haar kernwaarden zijn durf/lef, leef, puur, inspireer, liefdevol, integriteit, leider en vriendelijkheid. Ze is professioneel, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Ze wordt door haar klanten omschreven als direct, eerlijk en enorm intuïtief.

Geregistreerd en geaccepteerd door UN ECOSOC

IAMCLAUDIA is geregistreerd en geaccepteerd door UN ECOSOC (United Nations Economic and Social Affairs).  Ze heeft in 2010 een wereldreis gemaakt door 6 continenten. Tijdens deze reis is ze het gesprek aan gegaan met vrouwelijke leiders. Deze gesprekken zijn uitgewerkt in een boek en dvd met een docu-film. Het resultaat van deze wereldreis is de oprichting van de stichting Global Women Leadership Foundation (GWLF).  De visie van GWLF is om een rolmodel te zijn in nieuw leiderschap voor de hele wereld en de missie is om het aandeel van vrouwen in nieuw leiderschap te laten groeien.

Leer IAMCLAUDIA beter kennen.

Website en logo

Claudia had haar bedrijfsnaam al bedacht en wist wat ze daarmee wilde neerzetten. Haar bedrijf heet: IAMCLAUDIA, met de payoff: because it matters. Haar logo en website moesten vrouwelijk leiderschap uitstralen en overbrengen dat ze graag met mensen werkt. Het idee was er; Claudia wist alleen niet hoe dit visueel te maken. Met deze vraag kwam ze bij Creatie Maakt Alles.

Na een gesprek is Creatie Maakt Alles gestart met het optimaliseren van het logo, op basis van een eerste opzet van Claudia zelf. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp van de website, passend binnen de kernwaarden die Claudia stelde. Hanneke Pepers heeft Claudia begeleid bij het maken van keuzes, zoals bijvoorbeeld de opvallende en aansprekende kleuren, maar ook krachtige en persoonlijke portretfoto’s voor de website. Samen met co-worker Arnold zijn de foto’s tot stand gekomen met een bijzondere fotografie-techniek. Claudia vond dit een spannend proces, omdat de kleuren en foto’s gewaagd waren en niet direct haar eerste idee zouden zijn. Ons advies hierin was: een krachtige vrouw dient krachtig gepresenteerd te worden. Na de fotoshoot zijn we ook aan de slag gegaan met de overige beelden in de website, waarbij we vanuit de kracht van dieren zijn gaan werken. Al deze elementen samen hebben bijgedragen aan dit tot dit bijzonder mooie resultaat. Onderscheidend en vooral aansprekend.

"Hanneke heeft me overtuigd en begeleid bij het maken van de keuzes voor de vormgeving van de website. Ik vind het resultaat geweldig" - Claudia

Gedurende het proces heeft er meerdere malen een overleg plaatsgevonden tussen Claudia en Creatie Maakt Alles. Ideeën voor vormgeving en uitvoering werden steeds aan Claudia ter akkoord voorgelegd of wij gingen juist aan de slag op basis van de input en visie die Claudia ons toestuurde. Haar persoonlijke ideeën zijn op deze wijze optimaal in het ontwerp verwerkt, het was een echte co-creatie. Het resultaat was volgens beide partijen een geweldige website, logo en visitekaartje. Alle uitingen in één en dezelfde krachtige stijl.

Claudia plaatste zelf 2 posts (eerst een aankondiging en daarna de livegang zelf) van de website op haar social media kanalen. Deze werden binnen één week in totaal bijna 12.000 keer bekeken. Creatie Maakt Alles is trots op het feit dat we hebben mogen ondersteunen bij de start van deze prachtige nieuwe onderneming. 

IAMCLAUDIA – because it matters.

Opdrachtgever:

IAMCLAUDIA

Website:

www.iamclaudia.nl