Future for People, een startup met een missie


Future for People (van Frank van Liempt en Esther Trompert) richt zich op het uitzenden, opleiden en coachen van mensen in de logistiek en transport. Iedereen krijgt de kans om zijn/haar carrière in de logistiek of transport te realiseren of te ontwikkelen. Future for People kijkt naar de mens en naar persoonlijke ambities. Kandidaten begeleidt en indien nodig opgeleid en gecoached om vervolgend bij het juiste bedrijf geplaatst te worden.

Creatie Maakt Alles ontwikkelde de bedrijfsnaam, het logo, de huisstijl en de website. Future for People maakt hiermee een professionele start met een sterke en duidelijke positionering. Wij wensen Frank en Esther veel succes met het uitdragen van hun missie. Meer weten? Check de website: www.futureforpeople.nl

Aanbeveling van Frank van Liempt

"Haar creatieviteit, het anders doen dan de rest, het onderbouwen hoe ze tot iets komt en dan ook daadwerkelijk tot een mooi product/resultaat komen, is haar kwaliteit. Ze is een doorzetter, laat zien waar ze voor staat, leeft zich in in de klant, denkt in oplossingen en blijft ook tijdens onweer positief.
We hebben heerlijk samengewerkt en ons proces heb je met ons samen beleefd. Hanneke we hebben genoten en zijn blij en heel trots op het resultaat dat we samen behaald hebben.
Creatie Maakt Alles is een meerwaarde voor een bedrijf die creatief en innovatief wil werken."