Campagne rondom 90 jarig jubileum Vermeulen & Den Otter»

Campagne rondom 90 jarig jubileum Vermeulen & Den Otter»


Dit jaar viert Vermeulen & Den Otter met trots haar 90 jarig jubileum. Zo’n mijlpaal kan natuurlijk niet ongehoord voorbij gaan. Het is zelfs een uitgelezen moment om extra aandacht te vestigen op het bedrijf en om leuke marketing acties te bedenken en in te zetten. Daar heeft Creatie Maakt Alles een steentje aan bijgedragen!

Om te beginnen heeft Vermeulen & Den Otter uitgepakt met een mooie jubileumkrant waarin acties, medewerkers aan het woord, een historische tijdlijn enz. te lezen zijn. We hebben twee leuke win-acties bedacht. Waarbij volwassenen kunnen deelnemen aan de taartbakwedstrijd ‘Heel Vermeulen & Den Otter Bakt’. De beste banketbakkers zijn de jury en zullen tijdens de live finale in de banketbakkerij besluiten wie de allerlekkerste en beste taart bakt.

Kinderen kunnen zich aanmelden om een middag als heuse broodbakker aan de slag te gaan in de broodbakkerij, samen met Bakker Bas zelf. Maar liefst 50 kinderen worden geselecteerd om hun eigen brood te komen bakken. Zij kunnen dit winnen door een leuke of bijzondere inzending in te sturen via de website of de winkel.

Het jubileum wordt goed gevierd met verschillende acties en jubileum producten. De gehele zomervakantie zijn er verschillende producten voor maar liefst € 0,90 in de aanbieding. Dit alles communiceren we via Facebook, krant, website en nieuwsbrieven.

Creatie Maakt Alles heeft bijgedragen aan de volledige creatie van alle uitingen en is nauw betrokken bij het aansturen en inzetten (qua planning) van de verschillende uitingen. Zie hier het resultaat. Via deze weg feliciteren wij Vermeulen & Den Otter met deze enorme mijlpaal en wensen wij ze heel veel succes met de prachtige finale van de taartbakwedstrijd en de mini broodbakkers!