Boerin Agnes gaat van start met haar Koe-bonnementen!

Boerin Agnes gaat van start met haar Koe-bonnementen!

We horen je al hardop denken: ‘een wat?!’ Ja, je leest het goed: Een Koe-bonnement. Boerin Agnes ken je misschien door haar deelname  aan het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw, waarin ze als boerin op zoek was naar de liefde. Met een Koe-bonnement krijg je voor een tientje een koe-vriendje. Je volgt hem of haar het hele jaar door en krijgt gedurende het jaar toegang tot ál het nieuws van de boerderij van Boerin Agnes.

Hoe is het idee ontstaan?

Boerin Agnes wil mensen graag meer betrekken bij het boeren leven. Concepten als adopteer een kip of koe hebben haar dan ook altijd aangesproken. Toch vindt Agnes dit te vrijblijvend. Ze zocht meer de diepgang en wil de mensen meenemen in alle overwegingen die gemaakt moeten worden op de boerderij. Wat Agnes enthousiast maakt is dat je op deze manier mensen kan meenemen in de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Met het idee van Koe-bonnementen heeft ze een hele poos in haar hoofd rondgelopen, maar de drempel om dit idee ook echt op papier te zetten was te hoog. Daarom schakelde ze de hulp in van Creatie Maakt Alles.

Het proces

Boerin Agnes heeft al vaker samengewerkt met Creatie Maakt Alles, waardoor ze haar idee ook deze keer bij Hanneke heeft neergelegd om het visueel en op papier te krijgen. Hanneke is samen met de rest van het team aan de slag gegaan voor Agnes. Creatie Maakt Alles heeft het idee van Boerin Agnes werkelijkheid gemaakt. Zo hebben wij de uitvoering van het uiterlijk en de vorm van de webpagina gedaan, maar ook het technische deel om te bestellen en het grafische werk.

Onze grafische vormgever en marketeer hebben meegedacht over de vorm en inhoud van een Koe-bonnement. Het idee over de inhoud en vorm van een Koe-bonnement is in dit proces een aantal keer veranderd. Beetje bij beetje werd er bijgeschaafd tot het idee wat Agnes in haar hoofd had, op papier kwam te staan. Vanaf dat moment heeft onze grafische vormgever ervoor gezorgd dat dit idee mooi tot uiting kwam op de website. Daarnaast heeft onze copywriter de teksten voor de webpagina geschreven en heeft onze ICT’er het technische deel om een Koe-bonnement te bestellen in orde gemaakt.

Leerproces

Boerin Agnes is continu onderdeel geweest van het proces: ‘’Het is supertof als je op papier krijgt wat je in je hoofd had. Tegelijkertijd was dit proces ook erg leerzaam voor mij. Voortaan weet ik door dingen zelf op papier uit te werken, hoe ik kan helpen om het idee mee uit te werken.‘’ Het eindresultaat is dan ook precies zoals ze het in haar hoofd had. Benieuwd naar het eindresultaat? Klik dan hier.

Feedback uit de markt

Er zijn al een aantal mensen die een Koe-bonnement afgesloten hebben. Zij hebben er het volle vertrouwen in. Ook krijgt Agnes vanuit collega-boeren te horen dat het een erg leuk idee is wat ze heeft opgezet. De dagelijkse uitvoering lukt voor haarzelf de ene keer beter dan de andere keer, maar mensen zijn enthousiast! De volgende stap is om te zorgen dat het balletje gaat rollen en de doelgroep bereikt wordt. We wensen Boerin Agnes heel veel succes met haar Koe-bonnementen!

Opdrachtgever:

Boerin Agnes

Website:

boerinagnes.nl/koebonnement