Website en schademeldportaal Auto Mertens

Website en een schademeldportaal

Het ontwikkelen van een website en schademeldportaal voor Auto Mertens? Natuurlijk kunnen wij dat! Met technische skills en goed samenwerken heeft Creatie Maakt Alles dit voor Auto Mertens gerealiseerd.

Over Auto Mertens

Auto Mertens is een universeel garagebedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. Het bedrijf is werkzaam voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en biedt naast auto’s ook vele bijbehorende diensten aan.

De samenwerking

Begin 2021 ontstond het idee om een nieuwe website te lanceren met bijbehorend schademeldportaal als onderdeel van de website én als applicatie. Vanuit Auto Mertens kwam dus de vraag of Creatie Maakt Alles dit kon realiseren. De focus lag vooral op het verbeteren van de vindbaarheid en het vereenvoudigd indienen van verschillende aanvragen. 

De uitvoering

Creatie Maakt Alles heeft na de aanvraag van Auto Mertens direct de lead genomen. Zo hebben wij de website aangepakt, zowel grafisch als technisch. Voor het schadeportaal is FruitCake ingeschakeld. Zij hadden de technische kennis is huis om de topnotch applicatie te ontwikkelen. Creatie Maakt Alles is gedurende dit traject altijd de directe contactpersoon geweest voor Auto Mertens. Dit is als zeer positief ervaren (zie review aan het einde van deze update). Creatie Maakt Alles heeft dan ook het volledige project gecoördineerd. 

Het resultaat

De uitwerking en oplevering van de website, applicatie en het portaal heeft enkele maanden in beslag genomen. Vele uren zitten erin om tot een geweldig eindresultaat te komen (al zeggen we het zelf 😇). Na de oplevering kregen wij mooie woorden van Ries, eigenaar van Auto Mertens; “Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat dat Creatie Maakt Alles heeft geleverd. Van offerte tot aan de realisatie heb ik prettig contact gehad. één contactpersoon voor het design, één voor de technische realisatie, ideaal! Met onze nieuwe website en het schadeportaal kunnen we niet alleen onze zakelijke merkidentiteit uitdragen maar creëren we ook nieuwe verkoopkansen voor ons bedrijf. Samen met Creatie Maakt Alles is een mooie basis gerealiseerd om de komende jaren op verder te bouwen. Kortom, een aanrader!”

Wil je meer weten over Auto Mertens?

Bekijk zeker de website en de applicatie eens!

https://automertens.nl/ 

Opdrachtgever:

Auto Mertens

Website:

https://automertens.nl/