Nieuwe huisstijl Rootonde

Leuk om te zien dat de visitekaartjes en het briefpapier, met een nieuwe huisstijl voor Rootonde goed ontvangen zijn!

Lees hieronder ook de mooie referentie, die Ton de Rooij van Rootonde schreef over de werkzaamheden van Creatie Maakt Alles:

Ik heb vorig jaar al eens gebruik mogen maken van de goede adviezen van Hanneke omdat we elkaar kenden vanuit Impulsgroepen. Door de persoonlijke klik en de zakelijke prettige benadering stond het voor mij vanaf het begin vast dat Hanneke de aangewezen persoon was voor de huisstijl van mijn nieuwe bedrijf.

“Ik ga jou heel blij maken” zij ze na ons eerste gesprek. En dat heeft ze absoluut waar gemaakt. Door enorm goed te luisteren en dat heel scherp te ‘vertalen’ kwam ze met een logo waar we niets meer aan veranderd hebben. Heel knap! Ook de verdere uitwerking van de huisstijl is fijn verlopen. Ik kan Hanneke van harte aanbevelen.