Een nieuwe collega voorstellen

Een nieuwe collega voorstellen

Vorige week stelden wij al een van onze drie nieuwe collega’s voor, en vandaag is het weer tijd voor een voorstelrondje! Romée is sinds september bij ons werkzaam als junior marketing- en communicatiemedewerkster. Zij zal verschillende projecten en collega’s met veel enthousiasme gaan ondersteunen. Romée stelt zich graag even aan jullie voor:

 

‘’Hi, mijn naam is Romée en ik ben een 20-jarige student. Ik zit momenteel in de eindfase van mijn opleiding Commerciële Economie. Ik wilde graag praktijkervaring opdoen naast mijn studie, dus ik ging opzoek naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen. Al snel kwam ik bij Creatie Maakt Alles terecht en ik kan je vertellen; wát een tof bedrijf is dit! Het team van collega’s is super en ik voelde mij al snel op mijn gemak. De afgelopen weken heb ik al erg veel mogen leren op het gebied van marketing en communicatie en ik heb hierdoor nog meer motivatie en zin gekregen om nog meer ervaring op te doen bij Creatie Maakt Alles!’’